Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A mentalista - The Mentalist képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

A mentalista - The Mentalist - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » A mentalista - The Mentalist
Keresés
Találatok száma - 4 db
A mentalista

A mentalista

A mentalistákról és tevékenységükről a magyar nézőknek is lehet már fogalmuk, hiszen egyik leghíresebb képviselőjük a magyar származású Uri Geller. Tevékenységükről persze erősen megoszlik a közvélemény megítélése. Mindenkinek van véleménye róluk. Sokan csalóknak tartják őket, sokan egyszerű mutatványosoknak, mások pedig természetfeletti erőkkel rendelkező személyeknek ismerik el őket. Éppen ezért mindig nagy érdeklődés kíséri fellépésüket bárhol a világon.

A rubin titka

A rubin titka

Lisbonnak egyre nehezebb a dolga Patrick Jane-nel, aki megrögzötten üldözi Red Johnt, a sorozatgyilkost, családja mészárosát. Az FBI Sam Boscót állítja rá az ügyre, akiből, úgy tűnik, még Patrick sem tud információkat kiszedni. Motiváció hiányában Patrick túlságosan is nagyvonalúan kezeli a szabályokat, ami a vezetőséget drasztikus válaszlépésekre kényszeríti.

Sorozat kritika

Sorozat kritika

Az RTL Klub február másodikától tűzi műsorára az utóbbi idők egyik legsikeresebb amerikai sorozatát, A mentalistát. Kolosi Péter programigazgató sokáig vacillált, hogy A látó nevet adja-e inkább a szériának, ám végül úgy döntött, hiába a rossz hazai definiálás, maradnak A mentalistánál.

The Mentalist

The Mentalist

A mentalista című krimisorozat 2008. szeptember 23-án debütált az amerikai CBS csatornán, itthon 2009. februártól az RTL Klubon látható. Patrick Jane a CBI (California Bureau of Investigation) munkáját segíti azzal, hogy független tanácsadóként különösen fejlett megfigyelőképessége révén járul hozzá a bűnügyek megoldásához. Jane, mielőtt a bűnüldözés szolgálatába állította volna természet feletti képességeit, az országot járva nyűgözte le a közönséget különleges adottságával. Tehetségére felfigyelt a rendőrség is, és segítségét kérték egy gyilkossági ügy felderítéséhez. Emiatt azonban családja egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává vált. Célja, hogy nyomára akadjon családja gyilkosának is.

Tuti menü