Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A Simpson Család - The Simpsons képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

A Simpson Család - The Simpsons - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » A Simpson Család - The Simpsons
Keresés
Találatok száma - 4 db
A Simpson család

A Simpson család

A sárga rajzfilm-szereplők először 1987. április 19-én tűntek fel az Egyesült Államokbeli FOX tévécsatornán egy 2 perces műsor erejéig. A közönség tetszését elnyerte a rövid műsor, olyannyira elnyerte, hogy 2 évvel később, 1989. december 17-étől a fent nevezett tévécsatorna önálló sorozatként kezdte el játszani A Simpson családot. A sorozat azóta is megy, eddig 17 évadot élt meg. Egy epizód körülbelül 21-23 perces.

A Simpson család - pukkad a polgár

A Simpson család - pukkad a polgár

Az idén ünnepli 20. születésnapját minden idők leghosszabb ideje futó sitcom- és animációs sorozata, A Simpson család. 1989. december 17-én indult máig tartó diadalútjára minden idők legsárgább családja - vagy ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor 1987. április 19-én egy egyperces klipbetét formájában a Tracey Ullmann-showban. A három év alatt 48 klipben megismert öttagú család gyorsan kinőtte a vendégszerepet, s '89-ben már önálló sorozatban kelt versenyre a rajongók kegyeiért. Be kell ismerni, hogy az első széria 13 epizódja még csak afféle bemelegítésnek tekintendő. Kicsit esetlen, kicsit didaktikus, s még nem olyan metsző humorú volt ekkor az elsősorban Bartra épülő sorozat, idő kellett, míg kiforrott a grafika és a széria humora, ám amikor egy üzlet beindul!

Marge Simpson a britek kedvenc anyukája

Marge Simpson a britek kedvenc anyukája

Úgy látszik, hogy a britek megbocsátották Marge-nak, hogy tavaly novemberben levetkőzött az amerikai Playboynak, a kékhajú animált asszony ugyanis elnyerte a legkedveltebb televíziós anyuka címet Nagy-Britanniában. A szigetországban most vasárnap tartják az Anyák napját, a kutatást ebből az apropóból végezték.

Sarkozyék a Simpson családban

Sarkozyék a Simpson családban

Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök és hitvese, Carla alakja is szerepel a Matt Groening alkotta és a Fox televízióban vetített híres amerikai animációs sorozatban a Simpson családban, amelynek eddig nem sugárzott részét nemrégiben tették közzé.

Tuti menü