Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A szökés - Prison Break képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

A szökés - Prison Break - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » A szökés - Prison Break
Keresés
Találatok száma - 4 db
A Szökés Sorozat

A Szökés Sorozat

Lincoln Burrows-t ( Dominic Purcell ) Fox Riverben várja halálos ítéletének végrehajtását. Ártatlanságában még a fia sem hisz, pedig állítja semmit sem követett el. Volt barátnője Veronica Donovan ( Robin Tunney ) ügyvédnő és testvére Michael Scofield ( Wentworth Miller ) építészmérnök jelenthetnek esélyt a menekülésére. Lincoln segítői azonban külön utat választanak. Veronica nyomozni kezd, és jog lesz a fegyvere. Michael nem követi ezen az úton, biztosra törekszik, már csalódott a jogrendszerben. Rendkívül összetett és kockázatos tervet készít, kiszabadítja bátyját a börtönből. Csak úgy sikerülhet, ha magát is börtönbe juttatja.

Az évad történései

Az évad történései

Az évad történéseit összefoglaló hivatalos ismertető: A panamai Sona poklából alaposan megtervezett szökés végrehajtása után a testvéreknek eltökélt szándéka leleplezni a Céget, a sötét társaságot, amelyik felelős életük tönkretételéért és Sara Tancredi megöléséért. A bosszú keresése közben Michael körül minden a feje tetejére áll, amikor megtudja, hogy Sara életben van. Michael és Lincoln belevág, hogy megkeresse Sarát és tönkretegye a Céget, miután belátják, hogy ez az egyetlen mód arra, hogy véglegesen szabaddá váljanak. Egy szövetségi ügynök segítségével összeállítanak egy csapatot segítőkből és ismerős arcokból, köztük Mahonenal, Sucréval és Bellickkel, hogy segítsenek a lehetetlennek tűnő feladatban. A testvérek bánatára T-Bag-et is be kell szervezni, aki tudtán kívül egy fontos nyomot birtokol. Rövidesen rájönnek, hogy a kitörésnél már csak betörni nehezebb.

Prison Break - A szökés

Prison Break - A szökés

Hivatalos: Nem lesz több évad! Michael és Lincoln pályafutása hamarosan véget ér. A FOX elnöke bejelentette, hogy az idei lesz a Prison Break utolsó évada. 'A négy éve futó sorozat rengeteg sikert aratott számos országban,' - nyilatkozta Kevin Reilly - 'de kell egy pont, ahol a történet lezárásra kerül. Most jött el ennek az ideje!'

Prison Break: Érkezik a játékadaptáció

Prison Break: Érkezik a játékadaptáció

Ha már a Lost-ból játékot faragtak, akkor miért ne tennék ugyanezt a nem kevésbé népszerű TV sorozattal, a Prison Break-el is? Wentworth Miller egy életre beírta magát a női rajongók szívébe, mint az a Michael Scofield, aki a kezdetekben bátyja kiszabadítására tesz egy sikeres kísérletet a Fox River börtönben, események egész láncolatát indítva el ezzel. Nálunk jelenleg a harmadik évad pörög, változatlan népszerűségnek örvendve és jövőre már a játékot is a kezünkbe vehetjük.

Tuti menü