Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Barátok közt képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Barátok közt - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Barátok közt
Keresés
Találatok száma - 5 db
Elszólta magát a Barátok közt sztárja

Elszólta magát a Barátok közt sztárja

Az RTL Klub Barátok közt című szappanoperájának rajongói szomorúan fogadták a hírt, hogy kiiktatják a sorozatból a Rékasi Károly által játszott Bartha Zsoltot. Ma reggel a Bumeráng műsorvezetői telefonon kérdezték a színészt a miértről és a hogyan továbbról. Rékasi Károly elmondta: nem lepődött meg, hogy Bartha Zsoltot pihenőre küldték, mivel a filmbéli tettei miatt erre szükség is volt: a nézők ugyanis igénylik, hogy mindenki elnyerje méltó jutalmát".

Interneten is nézhető a Barátok közt

Interneten is nézhető a Barátok közt

Az RTL Klub arról számol be, hogy elindította catch up tv rendszerét, ami azt jelenti, hogy a videótárban olyan műsorok nézhetők vissza, amelyek korábban az RTL Klubon voltak láthatók. Jelenleg röviddel az adás után elérhető minden hazai gyártású műsor, köztük a Barátok közt is. Tervezzük, hogy a későbbiek során a külföldről vásárolt sorozataink, filmjeink is a visszanézhető kínálatban kapnak helyet - mondta Kolosi Péter programigazgató, majd hozzátette, az is a terveik között szerepel az is, hogy még a televíziós sugárzás előtt lehetővé tegyék a regisztrált látogatók számára az egyes műsorszámok megtekintését.

Kertész Vilmos

Kertész Vilmos

Szereti, ha családja körül rendben van minden, ám a legritkább esetben fordul elő, hogy ő maga intéz el valamit. A világ lustája. A sörnek képtelen ellenállni, cserébe viszont nap, mint nap végighallgatja felesége, Magdika véget nem érő csacsogását. Azt viszont nehezen viseli, hogy kedves felesége minden pillanatát ellenőrzi, számon tartja, s folyton a munkával gyötri.

Körözött bűnözőnek nézték Németh Kristófot

Körözött bűnözőnek nézték Németh Kristófot

Néhány évvel ezelőtt Kertész Géza karaktere épp gyémántot csempészett a Barátok közt-ben, amikor a szerepet megformáló Németh Kristófot megállította az utcán két rendőr. "A fiatalabb bíztatóan mosolygott rám, míg az idősebbik próbált fogást találni rajtam - mesélte egy korábbi visszaemlékezésében. - Elkérte az irataimat, ellenőrizte a rendszámot, mire az ifjonc figyelmeztette felettesét, hogy engedje már el a művész urat, hiszen minden rendben van. Akkor amaz visszakérdezett, ki is vagyok tulajdonképpen. Mire a munkatársa felvilágosította, hogy én játszom Kertész Gézát a sorozatban. A szigorú rendőr visszaadta a papírjaimat, s hozzátette: nem tudtam, honnan ismerős, de biztos voltam benne, hogy körözzük."

Miklós sokat iszik

Miklós sokat iszik

Úgy tűnik, hogy Miklós lába alól kezd végleg kicsúszni a talaj. Nem elég, hogy féltestvére együtt él a volt feleségével és a kislányával, de úgy tűnik, az egész élete kezd összeomlani. Nincs munkája, ráadásul nemrég azt is megtudja, hogy az egyik helyen csak a testvére közbenjárására, szánalomból akarták alkalmazni.

Tuti menü