Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csillagkapu - Stargate képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Csillagkapu - Stargate - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Csillagkapu - Stargate
Keresés
Találatok száma - 4 db
Jack O'Neill (Richard Dean Anderson)

Jack O'Neill (Richard Dean Anderson)

Jonathan "Jack" O'Neill ezredes (később tábornok) a német-kanadai-amerikai "Csillagkapu", "Csillagkapu: Atlantisz" és "Stargate Universe" c. sci-fi sorozatok szereplője. Itt megismerheted a karakterének történetét.

Nálunk is bemutatják az új Stargate-filmet

Nálunk is bemutatják az új Stargate-filmet

Itthon is látható lesz végre az Igazság ládája, mely a Csillagkapu-sorozat lezárása után készült első film. Remélhetőleg az Axn Scifi a folytatást sem fogja sokáig halogatni. Akinek nem lett volna elég az Axn Scifi új sorozatkínálata, annak sem kell elkeseredni, hiszen a csatornán kerül először adásban Magyarországon a Csillagkapu: Az igazság ládája (Stargate: The Ark of Truth) című film. A magyar szinkronnal bemutatásra kerülő alkotást Amerikában eredetileg DVD-n jelentették meg az eredeti Csillagkapu-sorozat 10. évadjának befejezése után.

Stargate Atlantis

Stargate Atlantis

A Csillagkapu: Atlantisz 2004. július 16-án került adásba az amerikai Sci-Fi csatornán, mint a Csillagkapu sorozat hivatalos spin-off sorozata. A legelső két részt Rising/Felemelkedés címmel mozifilmszerűen, egyben adták le, és a Sci-Fi minden addigi nézettségi rekordját megdöntötte. A spin-off eseményei a Csillagkapu hetedik évadjának záró duplarészét követik (The Lost City/Az Elveszett Város), amely során a CSK-1 az Õsök (más néven Kapuépítők) Elveszett Városa, Atlantisz után kutatva egy idegen építményre bukkan az Antarktisz jege alatt.

Stargate: Universe

Stargate: Universe

Történet: Az idegen bolygón lévő Icarus Kutatóbázison Dr. Nicholas Rush csapata a Csillagkapuk 9. ékzárán dolgozik, méghozzá Everett Young ezredes ideiglenes parancsoksága alatt. Mikor a Csillagkapu Program Nemzetközi Felügyelete (rövidítve IOA) Armstrong szenátor vezetésével vizsgálóbizottságot küld a bázisra, a bolygót megtámadja egy idegen faj, és az egyetlen menekülési útvonal a Csillagkapun keresztül vezet, amely azonban nem a Földre viszi vissza őket, hanem a 9. ékzárral a Destiny-re, a Kapuépítők ősi csillaghajójára. A Destiny automatikusan elindul és folytatja soha véget nem érő küldetését az univerzum legmélyének felderítésére.

Tuti menü