Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csillagközi Romboló - Battlestar Galactica képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Csillagközi Romboló - Battlestar Galactica - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Csillagközi Romboló - Battlestar Galactica
Keresés
Találatok száma - 6 db
 Új sorozatokban a Battlestar Galactica sztárjai

Új sorozatokban a Battlestar Galactica sztárjai

Új sorozatban tűnhet fel ősztől pár Battlestar Galacticás ismerős, hiszen Grace Park (Boomer) csatlakozott az amerikai CBS csatorna Hawaii-Five-O című krimisorozatához, mely a hasonlócímű 70-es évekbeli széria feldolgozása lesz. Ugyancsak új krimisorozatban lehet főszereplő a jelenleg a 24-ben 'haknizó' Katee Sackhoff (Starbuck), aki a még cím nélküli projektben egy nyomozónőt alakítana, aki egy bemószerolt exzsaruval old meg bűnügyeket, s közben mellékesen kiderítik, hogy mi is okozta a zsaru elmeszelését.

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica

Az emberiség 12 telepe már 40 éve nem hallott teremtményeiről, a Cylonokról. A Cylonok olyan intelligens robotok, akik tudatukra ébredve háborút esküdtek alkotóik ellen, majd ezután eltűntek. Azonban a Cylonok most visszatértek, és egy ember külsejű Cylon segítségével villám sebességű, mindent elsöprő csapással elpusztították az emberiség nagy részét. Ezért William Adama parancsnok kénytelen bevetni múzeumba illő hadihajóját, a Galacticát, fedélzetén megannyi első osztályú harci pilótával, hogy szétverjék a támadó csapatokat. Ám hiába minden erőfeszítés, az emberi kolóniák egymás után pusztulnak. Az öldökléstől megmenekült Galactica a túlélők szedett-vedett legénységével elindul, hogy megkeresse a mesékben emlegetett, legendás 13. emberi kolóniát, a mitikussá vált Föld nevű bolygót.

Battlestar Galactica blog

Battlestar Galactica blog

Ha már az első posztot is egy BSG-ből vett angol kifejezéssel kezdtem, az utolsót is azzal fogom. Nemrég írtam meg, hogy lehúzom a rolót ezen a blogon, ám akkor nem köszöntem még el végérvényesen. Ez a pillanat most jött el, most szeretném a hálámat kifejezni az elmúlt két és fél évért. 2006. október 12-én indult el ez a weboldal, amelyet egyszerűen Battlestar Galactica blognak neveztem el. Azért nem illettem valami személyesebb vagy frappánsabb elnevezéssel, mert a témára akartam helyezni a hangsúlyt, rögtön, előre leszögezve, hogy ez egy BSG-nek szentelt blog lesz. Még a dizájn is egy hétköznapi freeblogos sablon volt, hogy jelezzem, itt nem a stílus és nem a külcsín, hanem a Galactica a főszereplő. Ma, 2008. május 25-én pedig be kell látnom, hogy ez mégiscsak Freevo Battlestar Galactica blogja lett. Ez a sorozatról szóló napló személyesebb lett, mint valaha gondoltam volna, közelebb nőtt a szívemhez, mint valaha is sejtettem volna.

Battlestar Galactica-mozifilm jön

Battlestar Galactica-mozifilm jön

Amikor a nyolcvanas évek kissé butuska, nem kicsit Csillagok háborúja-beütésben szenvedő Battlestar Galactica című sorozatát 2003-ban leporolták, még senki nem gondolta volna, hogy a backdoor pilotnak szánt minisorozatból egy olyan üzleti vállalkozás lesz, ami 2009-ben nem csupán egy spinoffot és két tévéfilmet, (meg az ezekkel járó ajándéktárgyakat), rendkívül sikeres filmzenei albumokat és egy képregényt, hanem egy újabb remake-t eredményez majd, márpedig ez utóbbi valószínűsége egyre kézzelfoghatóbb.

Csak nem akar véget érni

Csak nem akar véget érni

Remélhetőleg haladó hagyományt indított el a Scifi Channel azzal, hogy véget érő sorozatainak nem hajlandó azonnal megásni a sírgödröt, hanem a rajongók kedvéért inkább évente facsar egyet-egyet belőlük tévé- vagy DVD-film formájában.

Csillagközi Romboló figurák

Csillagközi Romboló figurák

Játékbolt akciókkal, kedvezményekkel. Gyermekjáték, gyűjteménybe való figura, akciófigura, mozi, képregény, TV, rajzfilm figurák. Látogasson el áruházunkba és vásároljon otthonról, kényelmesen! Szállítás a postai díjszabás alapján, rejtett költségek nélkül (személyes átvétel Budapesten, egyeztetéssel). Nagyobb értékű vásárlásnál ingyenes postázás (vagy ezzel arányos árengedmény). Kategóriáink: Avatar, Batman, Conan, Fantasztikus Négyes F4, GI Joe, Gyűrűk Ura / LOTR, Indiana Jones, Katonai / Military Figurák, Képregény Figurák, Marvel / DC Hősök, Mega Bloks, Mozi Figurák (Horror), Mozi Figurák (Kultfilm), Pankráció WWE / WWF, Pókember / Spiderman, Spawn, Star Trek, Star Wars, Superman, Szellemlovas / Ghost Rider, Terminator, Toy Story, Transformers, TV / Sorozat Figurák, Vasember / Iron Man, Verdák / Cars, Wall-E, X-Men, Zene Figurák, PC / Konzol játék figurák, Retro Figurák, McFarlane, NECA, Fantastic Four, Green Lantern / Zöld Lámpás.

Tuti menü