Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dr. Csont - Bones képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Dr. Csont - Bones - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Dr. Csont - Bones
Keresés
Találatok száma - 5 db
A századik Bones

A századik Bones

Ez az a sorozat, amelynek sikerét nem nézettségi adatokkal és díjakkal mérik. Összekacsintunk a nézőkkel, amikor egy igazán szörnyűséges hullát mutatunk nekik. Ha valaki azt írja a Twitterre, hogy a látvány miatt nem tudta elfogyasztani vacsoráját, tudjuk, hogy valamit jól csinálunk - idézte a Hollywood Reporter Stephen Nathant, a széria producerét.

Bones: Dr.Csont

Bones: Dr.Csont

Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel), alias Dr. Bones briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seeley Booth (David Boreanaz), hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a legkülönfélébb bűncselekmények ismeretlen áldozatainak az azonosítása a holttestek megmaradt csontjainak alapján. A közös munka során, Booth és Dr. Brennan, valamint az irányításuk alatt dolgozó csapat újra és újra szembetalálja magát a nyomozást ellehetetlenítő korrupcióval és a meglehetősen hatékony helyi ellenállással.

Dr. Csont - Wikidézet

Dr. Csont - Wikidézet

Bones: Én nem vagyok őrült. Csak antropológus a Jefferson Intézetben. Booth: FBI. Seeley Booth különleges ügynök, Washington, kiemelt nyomozati osztály. Bones nekünk azonosít hullákat. Bones: Ne nevezz Bonesnak!

Dr. Csont A kis túlélő

Dr. Csont A kis túlélő

A laborban forró a hangulat, Angela és Hodgins szenvedélyes románca megfertőz mindenkit. Még Brennan és Both is személyesebb húrokat pengetnek, ami pedig esetükben meglehetősen szokatlan. Igaz, nem is az általunk, normális emberek által gyakorolt módon közelednek egymáshoz, ők ketten, na meg időnként a boncasztalon horpasztó Zack a világ három új csodája, akik nem riadnak meg holmi véres húscafat, velejéig lerágott csontváz láttán. Booth és Brennan egy közúti balesethez mennek ki: a törött autóban szénné égett nőt találnak, de hamarosan rábukkannak a karambolt csodás módon épen átvészelt kisbabára is. A közeli kisvárosban kezdik meg a nyomozást, ahol az ipar és a kereskedelem elvándorlása miatt minden halódik. Ebben a helyzetben többeknek is oka lehetett megölni az asszonyt...

Szösszenetek a Dr Csont című sorozathoz

Szösszenetek a Dr Csont című sorozathoz

Megtörtént. Annak ellenére, hogy gondolatban (néha hangosan is) milliószor kijelentette, hogy nem fog megtörténni (ugyan, dehogy!), és szintén gondolatban (bár hangosan soha) szintén milliószor elképzelte/megtervezte, hogy hogyan fog megtörténni (mindig másképp), megtörtént, és persze nem úgy történt meg. Korántsem, mert egyvalami nem volt része egyik nem létező (egyáltalán nem létező!) tervnek sem: az a pillanat, amikor végül ott feküdt Bones előtt szó szerint kiterítve, és tudta, hogy a nő egy érintésből, egy pillantásból többet tud meg róla, mint valaha bárki. Két simogatás között elolvasták, mint egy könyvet, ő pedig hagyta, mert ez volt ez egyetlen mód, hogy mindent elmondhasson.

Tuti menü