Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dr House képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Dr House - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Dr House
Keresés
Találatok száma - 4 db
A legjobb akusztikus zenék

A legjobb akusztikus zenék

Soha nem voltam nagy sorozatfüggő, nem is tervezem hogy leszek. Soha ne néztem jó szemmel, amikor valaki függött a Barátok közttől, az értéktelen szappanoperáktól, és még lehetne sorolni. Szinte soha nem követtem figyelemmel egy sorozatot sem. De a Doktor House más. Nemcsak a különösen jól kidolgozott karakterek, és a jól megformált eseményszál fogott meg. Van valami különleges, megmagyarázhatatlan feelingje a sorozatnak. Az évadok végignézése után lassan rádöbbentem, mi okozza ezt. A hihetetlen gondossággal válogatott zenék eszméletlen jól passzolnak az egyes részek fináléjának hangulatához. A zenék szerintem az emberek 95%-a részére fogyasztható, szép dallamok jellemzik akusztikus hangszereléssel, és gyönyörű vokállal párosítva.

Doktor House 5

Doktor House 5

Dr. Gregory House (Hugh Laurie) modorától mi sem állhatna távolabb, mint a visszafogott udvariasság. Sőt, ha tehetné, igazából szóba sem állna betegeivel... Saját fizikai fájdalmain is - úgy tűnik - botjával és mellbevágóan maró, semmihez sem hasonlítható szabadszájúságával igyekszik enyhíteni. Viselkedésével már-már az antiszocialitás határait feszegeti; mégis House briliáns diagnózisai, szokatlan, kreatív problémamegoldó képessége és páratlan gyógyítói ösztönei révén nagy tisztelet övezi kórházában.

Doktor House tizenhármasa is Bond partnere lehet

Doktor House tizenhármasa is Bond partnere lehet

Doktor House sztárja lehet, a Bond 23 másik női főszereplője. Ahogy néhány napja már köztudott, a legújabb Bond film Oscar- díjas rendezője, Sam Mendes személyesen kérte fel a Gettó Milliomos sztárját, Freida Pinto-t a kémtörténet legújabb részének főszerepére, ám az angol Daily Mirror úgy tudja, Olivia Wilde is feltűnik majd Daniel Craig oldalán. A cikk szerint a színésznő, a tervek szerint az afganisztáni szál kulcsfigurája lenne. Wilde, aki a napokban fejezte be a Tron legacy című sci-fi forgatását, Jeff Bridges-szel, még nem erősítette meg a hírt, s egyelőre a Bond 23 IMDB-s adatlapján sem szerepel a neve.

Dr. House 5. évad

Dr. House 5. évad

Dr. House az a fajta sorozat volt, ahol jókat lehetett vigyorogni, néhol hangosan felkacagni, izgulni a betegért, emellett még mentek a szócsaták is (House vs Cuddy, House vs csapata). A negyedik évad hangulata már eléggé hullámzott, voltak itt is kiváló epizódok, de már akadt néhány úgymond nem túl jó rész is, a vége pedig felemás lett.

Tuti menü