Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Family Guy képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Family Guy - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Family Guy
Keresés
Találatok száma - 5 db
Amikor a Family Guy és a GTA találkozik

Amikor a Family Guy és a GTA találkozik

A legújabb Family Guy epizód egyik jelenetében görbetükröt állít a méltán híres/hírhedt GTA-nak. Gondolom hozzám hasonlóan sokan szenvednek még Family Guy-függőségben, így rövidke lezser hírünk is népszerű lesz. Vasárnap tűzte műsorára az amerikai Fox a Big Man on Hippocampus" című Family Guy részt, amit a 8. évad 10. epizódjaként is ismernek. Az amerikai társadalom mostani kiparodizálásába viszont egy kevés Grand Theft Auto is keveredett.

Family Guy 7. évad finálé

Family Guy 7. évad finálé

Rendhagyó résszel fejezte be idei működését Seth MacFarlane és csapata. A Family Guy 7. évadjának befejező részében egy jamaicai jós meséli el Peteréknek városuk megalakulásának történetét - és még a How I Met Your Mother karakterei is felbukkannak.

Family Guy a gyöngyvásznon

Family Guy a gyöngyvásznon

McFarlane - annak ellenére, hogy szókimondó sorozatai miatt sokan kívánják a halálát - igazi televíziós mogullá nőtte ki magát az elmúlt pár évben. A Family Guy és az American Dad-szériák hatalmas sikerének köszönhetően ő lett a legjobban fizetett TV-s író-producer, amikor aláírt egy 100 millió dolláros szerződést, innen pedig természetesen egyenes út vezet a mozitermekbe. McFarlane most a Universallal tárgyal a Ted című, szigorúan R-kategóriás vígjátékról, melynek főszereplője egy férfi és az ő plüssmackója. Ugyan mostanában Mel Gibsonnak gyűlt meg a baja egy plüssteremtménnyel, úgy fest, hogy McFarlane is hasonló vizekre evez. A Ted élőszereplős-CG kevercs lesz (méghozzá 65 millió dolláros büdzsével!), McFarlane mellett a Family Guy írói segédkeznek a film életre hívásában, McFarlane pedig a rendezésen kívül még a címszereplő hangját is biztosítani fogja. A Family Guy rajongói örülhetnek, McFarlane valószínűleg nagyjátékfilmjében sem fog senkit és semmit sem tisztelni. Az pedig végül is jó hír.

Family Guy Fan Site

Family Guy Fan Site

Family Guy rajongói oldal! Online nézhető évadok, letölthető évadok, Family Guy msn smileyk, valamint Family guy a mobilodra!Magyarország legrészletesebb rajongói oldala, a sorozat történetével érdekes cikkekkel, és Family Guy Webshop! Vásárolhatsz az oldalon keresztül Family Guyos holmikat, ruhákat!

|Szólj hozzá!  Family Guy  |  Amerikai animációs sorozat

|Szólj hozzá! Family Guy | Amerikai animációs sorozat

A hangvétel azonban egy kicsit más: ez nem a felnőttekre is kikacsintó, de a gyerekek számára is élvezhető poénkodás, hanem a teljes abszurditás - nehéz is elsőre hová tenni a Family Guy-t, de hamar megszerethető, egy idő után pedig kifejezetten addiktív.

Tuti menü