Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Grace Klinika - Greys Anatomy képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Grace Klinika - Greys Anatomy - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Grace Klinika - Greys Anatomy
Keresés
Találatok száma - 5 db
A Grace klinika

A Grace klinika

A történet középpontjában Meredith Grey áll, az a céltudatos nő, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy teljes életet élhessen egy olyan felelősségteljes munka mellett, ami mindezt lehetetlenné teszi.

A Grace klinika (Grey's Anatomy)

A Grace klinika (Grey's Anatomy)

Cristina Yang az ellentmondások embere: minden lehetőséget megragad, ami előreviheti, mégis képtelen előbbre jutni. Izobel "Izzie" Stevens, a kisvárosi lány fehérnemű-modellként kereste meg az orvosi egyetemre valót, most kollégái elismeréséért küzd. George O'Malley az a jópofa srác a szomszédból típus, melegszívű, de bizonytalan, aki valahogy mindig rosszkor van rossz helyen, és ezt a tulajdonságát a műtőben is gyakorolja. Legnagyobb bánatára Meredith úgy kezeli őt, mint egyet a "lányok közül". És persze Alex Karev, a negatív hős, akit mindenki imád utálni, ő az arrogáns és ambiciózus gyakornokok megtestesítője.

Átalakul a Grace klinika

Átalakul a Grace klinika

A Grace klinika ősszel induló hatodik szezonjában megváltoznak a dolgok, egy karakter egy időre távozik, egy másik pedig háttérbe szorul. Csak akkor olvassa tovább a cikket, ha nem zavarja, hogy előre kiderül néhány részlet!

Egy tuti sorozat

Egy tuti sorozat

Cristina Yang az ellentmondások embere: minden lehetőséget megragad, ami előreviheti, mégis képtelen előbbre jutni. Izobel 'Izzie' Stevens, a kisvárosi lány fehérnemű-modellként kereste meg az orvosi egyetemre valót, most kollégái elismeréséért küzd. George O'Malley az a jópofa srác a szomszédból típus, melegszívű, de bizonytalan, aki valahogy mindig rosszkor van rossz helyen, és ezt a tulajdonságát a műtőben is gyakorolja. Legnagyobb bánatára Meredith úgy kezeli őt, mint egyet a 'lányok közül'. És persze Alex Karev, a negatív hős, akit mindenki imád utálni, ő az arrogáns és ambiciózus gyakornokok megtestesítője.

Grace klinika idézetek

Grace klinika idézetek

Egy sebésznek egy halottmentes nap ritka ajándék. Minden nap szembenézünk a halállal. Minden nap életeket veszítünk el. És minden nap azt reméljük, hogy nem kerül rá sor. Kötődünk a halálhoz. Láncokkal, mint a foglyok. Mint a rabok.

Tuti menü