Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyilkos elmék - Criminal Minds képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Gyilkos elmék - Criminal Minds - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Gyilkos elmék - Criminal Minds
Keresés
Találatok száma - 5 db
A sorozat rövid ismertetése

A sorozat rövid ismertetése

A Criminal Minds az FBI egyik elitegységének az életét mutatja be. A maroknyi csapat célja, hogy Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodásmódját feltérképezze, és ezzel megelőzze a további bűncselekményeket. Felkeresik a tett helyét, a célszemély személyes terét, otthonát vagy a munkahelyét, hogy a lehető legjobban azonosulhassanak vele.

Belenéztünk: Gyilkos elmék 5x01

Belenéztünk: Gyilkos elmék 5x01

A jelenleg látható sorozatok egyik legkomorabbika a Gyilkos elmék, ami ennek megfelelően az előző évadot úgy hagyta abba, hogy az embernek istenigazából sírni lett volna kedve, böszme nagy cliffhanger, érzelmi mélypont és így tovább. Hiába no, egy deviáns állatokat üldöző csapatról nem lehet sitcomot forgatni, ez a sorozat attól ilyen jó, hogy komor és depressziós. Az ötödik évad is pont olyan lesz, mint az eddigi négy, ez már a nyitányból is látszik, itt nem lesz reboot, mert minek.

Criminal minds - Idézetek

Criminal minds - Idézetek

Ezt Gideon mondta (elég tanulságos és igaz is): Egy sír felett a legkeserűbb könnyeket azokért a szavakért ejtjük, amiket nem mondtunk ki és azokért a tettekért, amiket nem tettünk meg. Ezeket is Gideon mondta (ő is csak idézte): Ez egy angol költőtől van: A gonoszt nehéz felismerni és mindig emberi. Megosztja velünk az ágyunk és az asztalunknál eszik. Az eredményt csak akkor nézd, ha a napnak vége és a munkád kész! (Elizabeth Bennett Brown)

Gyilkos elmék

Gyilkos elmék

Az izgalmas sorozat az FBI egyik elit nyomozócsapatának nem éppen mindennapi hétköznapjait mutatja be. A különleges egység Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodását elemzi, és tagjai így megpróbálnak a következő bűncselekmények elébe vágni. A negyedik évadban végre megtudhatjuk, hogyan folytatódik a lélegzetelállító izgalmak közt végeszakadt történet, melyik nyomozó autója robbant a New York-i nyomozás kellős közepén...

Mandy Patinkin - Jason Gideon

Mandy Patinkin - Jason Gideon

Mandy Patinkin 1952. november 30- án (Nyilas) született Chicagoban és számos művészeti ágban bizonyította tehetségét. Kiváló zenész, aki már számos albumot magáénak tudhat. A leginkább az Evita Broadway változatában nyújtott alakításáról ismerik, Che szerepéjért Tony-díjat is kapott. Szerepelt még a Vasárnap a parkban George-al, A titkos kert, a Falssetos és a The Wild Party című musicalekben.

Tuti menü