Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hannah Montana képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Hannah Montana - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Hannah Montana
Keresés
Találatok száma - 4 db
Egy tuti sorozat: Hannah Montana

Egy tuti sorozat: Hannah Montana

Miley Cyrus játsza a főszerepet, Hannah Montana-t, egy tinit, aki titkos életet él, mint pop sztár. Cyrus igazi édeasapja, Billy Ray Cyrus country énekes játsza az apuka és a menedzser szerepét. Miley nemrég költözött el Tennessee-ből és most Malibu-ban hódít tehetségével.

Hannah Montana as. Miley Cyrus

Hannah Montana as. Miley Cyrus

Nagyon hiresé vált a Hannah Montana!!Több ezer tini nézi mostanság a A Hannah montana-át.A sorozatban Miley egy rokonával együtt szerepel!Még hozzá apukájával Billie Ray Cyrus-sal aki nem csak élöben de a sorozatban is Miley apjád alakítja!

Hannah Montana Játékok

Hannah Montana Játékok

Disney mese csatorna egyik nagy sikerű műsora a Hannah Montana, aminek a fűszereplője Miley Cyrus. Sorozat mellett zenei album is megjelent és most nálunk különböző Hannah Montana online játékokkal játszhatsz. Van itt kirakós, öltöztetős, színezős és még memória játék is, így jó szórakozást nyújtanak a Hannah Montana rajongóknak.

Online Hannah Montana játékok

Online Hannah Montana játékok

Online játékos rajongói oldal. Játssz a kedvenceddel. Hannah Montana ingyenes böngészős flash játékok. Valóságos játéközön csupa lányos-csajos játékokból. Bátran nézz körül a lány játék birodalomban. Igazi játékbirodalom lányoknak, 100% erőszakmentes flash játék paradicsom picurka és nagyobb lánykáknak.

Tuti menü