Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hősök - Heroes képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Hősök - Heroes - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Hősök - Heroes
Keresés
Találatok száma - 4 db
A Hősök sorozat magyar oldala

A Hősök sorozat magyar oldala

Itt találhatsz infókat a Heroes sorozatról, ami Magyarországon Hősök néven fut, és a TV2 kezdte el vetíteni. A sorozat átlagos emberekről szól, akik egyszer csak felfedezik hogy különleges képességeik vannak. Külföldön a sorozatot az NBC csatorna sugározza, ott már lement a második évad is. Itthon még csak az első évadot vetítették le teljesen, de azt már kiadták DVD-n is. Válasz egyet a fenti menüpontok közül, ha több infót akarsz megtudni a sorozatról.

Egy tuti sorozat: Hősök

Egy tuti sorozat: Hősök

Napjainkban emberek egy látszólag véletlenszerű csoportja tűnik fel, akik különleges képességek birtokában vannak. Bár még ők nem tudják ezt, de nem csak megmentik majd a világot, de örökre meg is változtatják azt. Ez az átalakulás azonban nem egyik napról a másikra megy végbe.

Heroes sorozat

Heroes sorozat

Ki ne álmodott volna arról gyerekkorában, hogy szuperhős legyen? Ki ne akart volna repülni, mint Superman? Meggyógyulni, ha valamilyen sérülés éri, mint Rozsomák? Láthatatlanná válni, látni a jövőt? És még rengeteg más képesség birtokában lenni? Mindenki szeretne különleges lenni, legalább egy kicsit. Sőt vannak olyanok, akik bármit megtennének annak érdekében, hogy ne szürküljenek bele a hétköznapokba. Ezen szereplők - és még sok másik- mindegyike megtalálható a Heroes című amerikai sci-fi sorozatban. A nagy víz túloldalán 2006. szeptemberében kezdték vetíteni, a siker azonnal beütött. Ennek egyik legfőbb oka lehet, hogy az ott élők nagyon kedvelik a képregényeket, a szuperhősöket, akik mindig legyőzik a gonoszt. Természetesen ez még nem garancia arra, hogy a sorozat sikeres lesz. Az alapötlethez kell egy remekül megírt sztori és szereplőgárda is, akik mindig a maximumot nyújtják. Ezek mindegyike megtalálható a Heroes-ban.

Heroes szereplők

Heroes szereplők

Mr. Bennet (Jack Coleman), egy apa, aki a Primatech Papírgyár alkalmazottja, ami valójában egy fedőcég a szervezet számára, ami a különleges képességű emberek után nyomoz. Claire Bennet (Hayden Panettiere), Mr. Bennet örökbefogadott gimnazista lánya, aki családjával a texasi Odessában él és spontán regenerációval gyógyul fel bármilyen sérülésből. Simone Deveaux (Tawny Cypress), egy műtárgykereskedő és galéria tulajdonos, akinek szkepticizmusát és érzelmeit próbára teszik az események. D.L. Hawkins (Leonard Roberts), egy szökött rab, aki ellen azonban később ejtették a vádakat. Képes rá, hogy megváltoztassa a fizikai állapotát és keresztüljusson bármilyen élő vagy élettelen anyagon. Isaac Mendez (Santiago Cabrera), egy New York-i művész, aki különleges transz állapotban képes arra, hogy megfesse a jövő eseményeit. Ő írja és rajzolja a 9. Csodák! (9th Wonders!) című képregényt, amiről kiderül, hogy szintén a jövőről szól.

Tuti menü