Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jóban rosszban képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Jóban rosszban - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Jóban rosszban
Keresés
Találatok száma - 5 db
Elhalasztotta esküvőjét Fejes Timi

Elhalasztotta esküvőjét Fejes Timi

Fejes Tímeával néhány hete találkozhattak utoljára a nézők a tévék képernyőjén, a Jóban Rosszban című szappanoperában. A TV2 népszerű sorozatának szőke recepciósa, Ibolya ugyanis az öngyilkosság mellett döntött: kétségbeesésében leugrott egy hídról.

Jóban Rosszban

Jóban Rosszban

Csillagkút lakói garantáltan nem unatkoznak. A TV2 sikersorozata megfűszerezi a nézők estéit is sokszor krimibe illő jeleneteivel, szerelmi szálaival, az intrikákkal vagy épp hétköznapi problémákkal, amelyek megoldását a szereplőkkel együtt izgulhatjuk végig estéről estére.

Ki kicsoda a Csillagkúti kislexikon

Ki kicsoda a Csillagkúti kislexikon

Pongrácz Péter a Csillagvirág Klinika igazgatója. Ő a kórház lelke, megbízható vezető és kiváló orvos. Magánéletéről ugyanez nem mondható el: sorra véget érnek a kapcsolatai, általában azért, mert választottjai nem tűrik sokáig munkája iránt mutatott elhivatottságát. Húga, Pongrácz Réka halála után teljesen magába fordult, amiből Bakó Melindának, a fiatal energikus szépségnek sikerült kirángatnia, de ez a boldogság sem tarthatott sokáig. A kórház igazgatójaként próbálja tartani magát, de súlyos vesebetegsége miatt ez egyre nehezebb.

Ki kicsoda a Csillagkúti kislexikon

Ki kicsoda a Csillagkúti kislexikon

Várnagy Előd, a rosszfiú, mindig bajba keveredik, mégis vonzó, a nőknél nagy sikerei vannak. Az ő szíve választottja, kisebb-nagyobb kitérők után, azonban Pongrácz Barbara. Üzleti téren Előd piszkos eszközökkel, sokszor zsarolással ér el sikereket, így jutott hozzá a kisbolt tulajdonrészéhez is, amivel sokszor megkeseríti albérlői, Bodolaiék életét.

Ki kicsoda a Csillagkúti kislexikon

Ki kicsoda a Csillagkúti kislexikon

Margit szorgalmas és megbízható, nagyon jó munkaerő, de érzelmileg sérülékeny. Ambiciózus, és könnyen beilleszkedik. Nagy álma vált valóra, amikor megszerezte orvosi diplomáját. Margit a jó erkölcs, az ártatlanság, segítőkészség és a felelősségteljes - ám kissé naiv - gondolkodás képviselője. A fiatal doktornő feje fölött azonban kezdenek összecsapni a hullámok, amióta kivívta Iboly ellenszenvét. A gyűlölet csak fokozódik, mióta Margit összejött Kardossal, Ibolya új kiszemeltjével. A bosszúszomjas lány a végletekig elmegy, hogy tönkretegye Margit életét, de szerencsére nem sikerül a terve.

Tuti menü