Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tv sorozatok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Tv sorozatok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
 Új sorozatokban a Battlestar Galactica sztárjai

Új sorozatokban a Battlestar Galactica sztárjai

Új sorozatban tűnhet fel ősztől pár Battlestar Galacticás ismerős, hiszen Grace Park (Boomer) csatlakozott az amerikai CBS csatorna Hawaii-Five-O című krimisorozatához, mely a hasonlócímű 70-es évekbeli széria feldolgozása lesz. Ugyancsak új krimisorozatban lehet főszereplő a jelenleg a 24-ben 'haknizó' Katee Sackhoff (Starbuck), aki a még cím nélküli projektben egy nyomozónőt alakítana, aki egy bemószerolt exzsaruval old meg bűnügyeket, s közben mellékesen kiderítik, hogy mi is okozta a zsaru elmeszelését.

24 (televíziós sorozat)

24 (televíziós sorozat)

A 24 egy, az Egyesült Államokban futó akciósorozat, a Fox csatorna produkciójában. A főszereplő Jack Bauer, aki egy CTU (Counter Terrorist Unit, azaz terrorista-elhárító egység) nevű kitalált ügynökséget segítve dolgozik Los Angelesben, és itt folytatja a nyomozásokat. Minden epizód egy óra történéseit meséli el, és minden évad 24 epizódból áll (egy évad egy napnak felel meg). A sorozat gyakran alkalmazza az osztott képernyős technikát, amely segítségével egyidejűleg mutatja a különböző szereplőket és cselekményszálakat.

24 a tv-sorozat

24 a tv-sorozat

Terroristák az egyik elnökjelölt életére törnek. Az ügyben nyomozó Jack Bauer szövetségi ügynök lányát elrabolták, s a kollégáinak lehet, hogy mindkettőhöz közük van. A Los Angeles-i Terrorelhárítás (CTU) vezető ügynöke, Jack Bauer éjfélkor telefonhívást kap munkahelyéről. Hírszerzési információk szerint a nap folyamán merényletet fognak megkísérelni a kaliforniai elnöki előválasztáson résztvevő David Palmer szenátor ellen, aki az első fekete elnökjelölt lehet az Egyesült Államok történetében. Jacknek és kollégáinak meg kell előzniük a tragédiát. Bauer senkiben sem bízhat, mert vannak arra utaló jelek, hogy a terroristákat valaki a szervezeten belülről is segíti.

24 sorozat (2001)

24 sorozat (2001)

A történet 24 óra alatt játszódik, nulla órától éjfélig, s minden egyes epizódja - a valós idő szerint - egy-egy óra történéseit öleli fel. Az események hátterében egy politikai cselszövés áll: a kaliforniai előválasztás előestéjén riasztják a titkosszolgálatot, hogy az egyik elnökjelölt ellen merénylet készül. A bérgyilkosról mindössze annyit tudnak, hogy külföldi, aki megbízását az amerikai kormány egyik tagjától kapta. A merénylőről hamarosan az is kiderül, hogy kapcsolatai a titkosszolgálatnál is vannak.

A Grace klinika

A Grace klinika

A történet középpontjában Meredith Grey áll, az a céltudatos nő, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy teljes életet élhessen egy olyan felelősségteljes munka mellett, ami mindezt lehetetlenné teszi.

A Grace klinika (Grey's Anatomy)

A Grace klinika (Grey's Anatomy)

Cristina Yang az ellentmondások embere: minden lehetőséget megragad, ami előreviheti, mégis képtelen előbbre jutni. Izobel "Izzie" Stevens, a kisvárosi lány fehérnemű-modellként kereste meg az orvosi egyetemre valót, most kollégái elismeréséért küzd. George O'Malley az a jópofa srác a szomszédból típus, melegszívű, de bizonytalan, aki valahogy mindig rosszkor van rossz helyen, és ezt a tulajdonságát a műtőben is gyakorolja. Legnagyobb bánatára Meredith úgy kezeli őt, mint egyet a "lányok közül". És persze Alex Karev, a negatív hős, akit mindenki imád utálni, ő az arrogáns és ambiciózus gyakornokok megtestesítője.

A Hősök sorozat magyar oldala

A Hősök sorozat magyar oldala

Itt találhatsz infókat a Heroes sorozatról, ami Magyarországon Hősök néven fut, és a TV2 kezdte el vetíteni. A sorozat átlagos emberekről szól, akik egyszer csak felfedezik hogy különleges képességeik vannak. Külföldön a sorozatot az NBC csatorna sugározza, ott már lement a második évad is. Itthon még csak az első évadot vetítették le teljesen, de azt már kiadták DVD-n is. Válasz egyet a fenti menüpontok közül, ha több infót akarsz megtudni a sorozatról.

A legjobb akusztikus zenék

A legjobb akusztikus zenék

Soha nem voltam nagy sorozatfüggő, nem is tervezem hogy leszek. Soha ne néztem jó szemmel, amikor valaki függött a Barátok közttől, az értéktelen szappanoperáktól, és még lehetne sorolni. Szinte soha nem követtem figyelemmel egy sorozatot sem. De a Doktor House más. Nemcsak a különösen jól kidolgozott karakterek, és a jól megformált eseményszál fogott meg. Van valami különleges, megmagyarázhatatlan feelingje a sorozatnak. Az évadok végignézése után lassan rádöbbentem, mi okozza ezt. A hihetetlen gondossággal válogatott zenék eszméletlen jól passzolnak az egyes részek fináléjának hangulatához. A zenék szerintem az emberek 95%-a részére fogyasztható, szép dallamok jellemzik akusztikus hangszereléssel, és gyönyörű vokállal párosítva.

A mentalista

A mentalista

A mentalistákról és tevékenységükről a magyar nézőknek is lehet már fogalmuk, hiszen egyik leghíresebb képviselőjük a magyar származású Uri Geller. Tevékenységükről persze erősen megoszlik a közvélemény megítélése. Mindenkinek van véleménye róluk. Sokan csalóknak tartják őket, sokan egyszerű mutatványosoknak, mások pedig természetfeletti erőkkel rendelkező személyeknek ismerik el őket. Éppen ezért mindig nagy érdeklődés kíséri fellépésüket bárhol a világon.

Hirdetés
A rubin titka

A rubin titka

Lisbonnak egyre nehezebb a dolga Patrick Jane-nel, aki megrögzötten üldözi Red Johnt, a sorozatgyilkost, családja mészárosát. Az FBI Sam Boscót állítja rá az ügyre, akiből, úgy tűnik, még Patrick sem tud információkat kiszedni. Motiváció hiányában Patrick túlságosan is nagyvonalúan kezeli a szabályokat, ami a vezetőséget drasztikus válaszlépésekre kényszeríti.

A Simpson család

A Simpson család

A sárga rajzfilm-szereplők először 1987. április 19-én tűntek fel az Egyesült Államokbeli FOX tévécsatornán egy 2 perces műsor erejéig. A közönség tetszését elnyerte a rövid műsor, olyannyira elnyerte, hogy 2 évvel később, 1989. december 17-étől a fent nevezett tévécsatorna önálló sorozatként kezdte el játszani A Simpson családot. A sorozat azóta is megy, eddig 17 évadot élt meg. Egy epizód körülbelül 21-23 perces.

A Simpson család - pukkad a polgár

A Simpson család - pukkad a polgár

Az idén ünnepli 20. születésnapját minden idők leghosszabb ideje futó sitcom- és animációs sorozata, A Simpson család. 1989. december 17-én indult máig tartó diadalútjára minden idők legsárgább családja - vagy ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor 1987. április 19-én egy egyperces klipbetét formájában a Tracey Ullmann-showban. A három év alatt 48 klipben megismert öttagú család gyorsan kinőtte a vendégszerepet, s '89-ben már önálló sorozatban kelt versenyre a rajongók kegyeiért. Be kell ismerni, hogy az első széria 13 epizódja még csak afféle bemelegítésnek tekintendő. Kicsit esetlen, kicsit didaktikus, s még nem olyan metsző humorú volt ekkor az elsősorban Bartra épülő sorozat, idő kellett, míg kiforrott a grafika és a széria humora, ám amikor egy üzlet beindul!

A sorozat rövid ismertetése

A sorozat rövid ismertetése

A Criminal Minds az FBI egyik elitegységének az életét mutatja be. A maroknyi csapat célja, hogy Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodásmódját feltérképezze, és ezzel megelőzze a további bűncselekményeket. Felkeresik a tett helyét, a célszemély személyes terét, otthonát vagy a munkahelyét, hogy a lehető legjobban azonosulhassanak vele.

A sorozatról

A sorozatról

A történet Mystic Fallsban játszódik. Elena Gilbert azon van, hogy teljesen túltegye magát szülei tragikus halálán, és arra készül, hogy visszatérjen az iskolába. Kedvenc időtöltése, hogy kimegy a temetőbe és ott írja a naplóját. Az iskolában azonban egy különös idegennel találkozik aki első látásra felkelti az érdeklődését és aki nem más, mint Stefan Salvatore. A fiú most iratkozott be az iskolába és egy titkot rejteget. Stefan ugyanis egy vámpír. Elenával egy osztályba kerül, így közelebb tudnak kerülni egymáshoz. Van más is aki kivetheti a hálóját Stefanra, de őt csakis Elena érdekli aki nagyon is hasonlít Stefan régi barátnőjére. Stefan megérkezése után különös támadások és halálesetek történnek.

A századik Bones

A századik Bones

Ez az a sorozat, amelynek sikerét nem nézettségi adatokkal és díjakkal mérik. Összekacsintunk a nézőkkel, amikor egy igazán szörnyűséges hullát mutatunk nekik. Ha valaki azt írja a Twitterre, hogy a látvány miatt nem tudta elfogyasztani vacsoráját, tudjuk, hogy valamit jól csinálunk - idézte a Hollywood Reporter Stephen Nathant, a széria producerét.

A Szökés Sorozat

A Szökés Sorozat

Lincoln Burrows-t ( Dominic Purcell ) Fox Riverben várja halálos ítéletének végrehajtását. Ártatlanságában még a fia sem hisz, pedig állítja semmit sem követett el. Volt barátnője Veronica Donovan ( Robin Tunney ) ügyvédnő és testvére Michael Scofield ( Wentworth Miller ) építészmérnök jelenthetnek esélyt a menekülésére. Lincoln segítői azonban külön utat választanak. Veronica nyomozni kezd, és jog lesz a fegyvere. Michael nem követi ezen az úton, biztosra törekszik, már csalódott a jogrendszerben. Rendkívül összetett és kockázatos tervet készít, kiszabadítja bátyját a börtönből. Csak úgy sikerülhet, ha magát is börtönbe juttatja.

A született feleség válaszol

A született feleség válaszol

Akárcsak nálunk, Amerikába is egyre népszerűbbek az olyan internetes tanácsadói oldalak, ahol a problémákkal küzdő emberek anonimitásukat megőrizve kaphatnak lelki segítséget. Most éppen a született feleségek sztárja, Teri Hatcher szeretne létrehozni

Tuti menü