Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tv sorozatok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Amikor - Egy [2. oldal]
részletek »

Tv sorozatok képes leírás: Amikor - Egy [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
Amikor a Family Guy és a GTA találkozik

Amikor a Family Guy és a GTA találkozik

A legújabb Family Guy epizód egyik jelenetében görbetükröt állít a méltán híres/hírhedt GTA-nak. Gondolom hozzám hasonlóan sokan szenvednek még Family Guy-függőségben, így rövidke lezser hírünk is népszerű lesz. Vasárnap tűzte műsorára az amerikai Fox a Big Man on Hippocampus" című Family Guy részt, amit a 8. évad 10. epizódjaként is ismernek. Az amerikai társadalom mostani kiparodizálásába viszont egy kevés Grand Theft Auto is keveredett.

Átalakul a Grace klinika

Átalakul a Grace klinika

A Grace klinika ősszel induló hatodik szezonjában megváltoznak a dolgok, egy karakter egy időre távozik, egy másik pedig háttérbe szorul. Csak akkor olvassa tovább a cikket, ha nem zavarja, hogy előre kiderül néhány részlet!

Az évad történései

Az évad történései

Az évad történéseit összefoglaló hivatalos ismertető: A panamai Sona poklából alaposan megtervezett szökés végrehajtása után a testvéreknek eltökélt szándéka leleplezni a Céget, a sötét társaságot, amelyik felelős életük tönkretételéért és Sara Tancredi megöléséért. A bosszú keresése közben Michael körül minden a feje tetejére áll, amikor megtudja, hogy Sara életben van. Michael és Lincoln belevág, hogy megkeresse Sarát és tönkretegye a Céget, miután belátják, hogy ez az egyetlen mód arra, hogy véglegesen szabaddá váljanak. Egy szövetségi ügynök segítségével összeállítanak egy csapatot segítőkből és ismerős arcokból, köztük Mahonenal, Sucréval és Bellickkel, hogy segítsenek a lehetetlennek tűnő feladatban. A testvérek bánatára T-Bag-et is be kell szervezni, aki tudtán kívül egy fontos nyomot birtokol. Rövidesen rájönnek, hogy a kitörésnél már csak betörni nehezebb.

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica

Az emberiség 12 telepe már 40 éve nem hallott teremtményeiről, a Cylonokról. A Cylonok olyan intelligens robotok, akik tudatukra ébredve háborút esküdtek alkotóik ellen, majd ezután eltűntek. Azonban a Cylonok most visszatértek, és egy ember külsejű Cylon segítségével villám sebességű, mindent elsöprő csapással elpusztították az emberiség nagy részét. Ezért William Adama parancsnok kénytelen bevetni múzeumba illő hadihajóját, a Galacticát, fedélzetén megannyi első osztályú harci pilótával, hogy szétverjék a támadó csapatokat. Ám hiába minden erőfeszítés, az emberi kolóniák egymás után pusztulnak. Az öldökléstől megmenekült Galactica a túlélők szedett-vedett legénységével elindul, hogy megkeresse a mesékben emlegetett, legendás 13. emberi kolóniát, a mitikussá vált Föld nevű bolygót.

Battlestar Galactica blog

Battlestar Galactica blog

Ha már az első posztot is egy BSG-ből vett angol kifejezéssel kezdtem, az utolsót is azzal fogom. Nemrég írtam meg, hogy lehúzom a rolót ezen a blogon, ám akkor nem köszöntem még el végérvényesen. Ez a pillanat most jött el, most szeretném a hálámat kifejezni az elmúlt két és fél évért. 2006. október 12-én indult el ez a weboldal, amelyet egyszerűen Battlestar Galactica blognak neveztem el. Azért nem illettem valami személyesebb vagy frappánsabb elnevezéssel, mert a témára akartam helyezni a hangsúlyt, rögtön, előre leszögezve, hogy ez egy BSG-nek szentelt blog lesz. Még a dizájn is egy hétköznapi freeblogos sablon volt, hogy jelezzem, itt nem a stílus és nem a külcsín, hanem a Galactica a főszereplő. Ma, 2008. május 25-én pedig be kell látnom, hogy ez mégiscsak Freevo Battlestar Galactica blogja lett. Ez a sorozatról szóló napló személyesebb lett, mint valaha gondoltam volna, közelebb nőtt a szívemhez, mint valaha is sejtettem volna.

Battlestar Galactica-mozifilm jön

Battlestar Galactica-mozifilm jön

Amikor a nyolcvanas évek kissé butuska, nem kicsit Csillagok háborúja-beütésben szenvedő Battlestar Galactica című sorozatát 2003-ban leporolták, még senki nem gondolta volna, hogy a backdoor pilotnak szánt minisorozatból egy olyan üzleti vállalkozás lesz, ami 2009-ben nem csupán egy spinoffot és két tévéfilmet, (meg az ezekkel járó ajándéktárgyakat), rendkívül sikeres filmzenei albumokat és egy képregényt, hanem egy újabb remake-t eredményez majd, márpedig ez utóbbi valószínűsége egyre kézzelfoghatóbb.

Belenéztünk: Gyilkos elmék 5x01

Belenéztünk: Gyilkos elmék 5x01

A jelenleg látható sorozatok egyik legkomorabbika a Gyilkos elmék, ami ennek megfelelően az előző évadot úgy hagyta abba, hogy az embernek istenigazából sírni lett volna kedve, böszme nagy cliffhanger, érzelmi mélypont és így tovább. Hiába no, egy deviáns állatokat üldöző csapatról nem lehet sitcomot forgatni, ez a sorozat attól ilyen jó, hogy komor és depressziós. Az ötödik évad is pont olyan lesz, mint az eddigi négy, ez már a nyitányból is látszik, itt nem lesz reboot, mert minek.

Bones: Dr.Csont

Bones: Dr.Csont

Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel), alias Dr. Bones briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seeley Booth (David Boreanaz), hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a legkülönfélébb bűncselekmények ismeretlen áldozatainak az azonosítása a holttestek megmaradt csontjainak alapján. A közös munka során, Booth és Dr. Brennan, valamint az irányításuk alatt dolgozó csapat újra és újra szembetalálja magát a nyomozást ellehetetlenítő korrupcióval és a meglehetősen hatékony helyi ellenállással.

Criminal minds - Idézetek

Criminal minds - Idézetek

Ezt Gideon mondta (elég tanulságos és igaz is): Egy sír felett a legkeserűbb könnyeket azokért a szavakért ejtjük, amiket nem mondtunk ki és azokért a tettekért, amiket nem tettünk meg. Ezeket is Gideon mondta (ő is csak idézte): Ez egy angol költőtől van: A gonoszt nehéz felismerni és mindig emberi. Megosztja velünk az ágyunk és az asztalunknál eszik. Az eredményt csak akkor nézd, ha a napnak vége és a munkád kész! (Elizabeth Bennett Brown)

Hirdetés
Csak nem akar véget érni

Csak nem akar véget érni

Remélhetőleg haladó hagyományt indított el a Scifi Channel azzal, hogy véget érő sorozatainak nem hajlandó azonnal megásni a sírgödröt, hanem a rajongók kedvéért inkább évente facsar egyet-egyet belőlük tévé- vagy DVD-film formájában.

Csillagközi Romboló figurák

Csillagközi Romboló figurák

Játékbolt akciókkal, kedvezményekkel. Gyermekjáték, gyűjteménybe való figura, akciófigura, mozi, képregény, TV, rajzfilm figurák. Látogasson el áruházunkba és vásároljon otthonról, kényelmesen! Szállítás a postai díjszabás alapján, rejtett költségek nélkül (személyes átvétel Budapesten, egyeztetéssel). Nagyobb értékű vásárlásnál ingyenes postázás (vagy ezzel arányos árengedmény). Kategóriáink: Avatar, Batman, Conan, Fantasztikus Négyes F4, GI Joe, Gyűrűk Ura / LOTR, Indiana Jones, Katonai / Military Figurák, Képregény Figurák, Marvel / DC Hősök, Mega Bloks, Mozi Figurák (Horror), Mozi Figurák (Kultfilm), Pankráció WWE / WWF, Pókember / Spiderman, Spawn, Star Trek, Star Wars, Superman, Szellemlovas / Ghost Rider, Terminator, Toy Story, Transformers, TV / Sorozat Figurák, Vasember / Iron Man, Verdák / Cars, Wall-E, X-Men, Zene Figurák, PC / Konzol játék figurák, Retro Figurák, McFarlane, NECA, Fantastic Four, Green Lantern / Zöld Lámpás.

Doktor House 5

Doktor House 5

Dr. Gregory House (Hugh Laurie) modorától mi sem állhatna távolabb, mint a visszafogott udvariasság. Sőt, ha tehetné, igazából szóba sem állna betegeivel... Saját fizikai fájdalmain is - úgy tűnik - botjával és mellbevágóan maró, semmihez sem hasonlítható szabadszájúságával igyekszik enyhíteni. Viselkedésével már-már az antiszocialitás határait feszegeti; mégis House briliáns diagnózisai, szokatlan, kreatív problémamegoldó képessége és páratlan gyógyítói ösztönei révén nagy tisztelet övezi kórházában.

Doktor House tizenhármasa is Bond partnere lehet

Doktor House tizenhármasa is Bond partnere lehet

Doktor House sztárja lehet, a Bond 23 másik női főszereplője. Ahogy néhány napja már köztudott, a legújabb Bond film Oscar- díjas rendezője, Sam Mendes személyesen kérte fel a Gettó Milliomos sztárját, Freida Pinto-t a kémtörténet legújabb részének főszerepére, ám az angol Daily Mirror úgy tudja, Olivia Wilde is feltűnik majd Daniel Craig oldalán. A cikk szerint a színésznő, a tervek szerint az afganisztáni szál kulcsfigurája lenne. Wilde, aki a napokban fejezte be a Tron legacy című sci-fi forgatását, Jeff Bridges-szel, még nem erősítette meg a hírt, s egyelőre a Bond 23 IMDB-s adatlapján sem szerepel a neve.

Dr. Csont - Wikidézet

Dr. Csont - Wikidézet

Bones: Én nem vagyok őrült. Csak antropológus a Jefferson Intézetben. Booth: FBI. Seeley Booth különleges ügynök, Washington, kiemelt nyomozati osztály. Bones nekünk azonosít hullákat. Bones: Ne nevezz Bonesnak!

Dr. Csont A kis túlélő

Dr. Csont A kis túlélő

A laborban forró a hangulat, Angela és Hodgins szenvedélyes románca megfertőz mindenkit. Még Brennan és Both is személyesebb húrokat pengetnek, ami pedig esetükben meglehetősen szokatlan. Igaz, nem is az általunk, normális emberek által gyakorolt módon közelednek egymáshoz, ők ketten, na meg időnként a boncasztalon horpasztó Zack a világ három új csodája, akik nem riadnak meg holmi véres húscafat, velejéig lerágott csontváz láttán. Booth és Brennan egy közúti balesethez mennek ki: a törött autóban szénné égett nőt találnak, de hamarosan rábukkannak a karambolt csodás módon épen átvészelt kisbabára is. A közeli kisvárosban kezdik meg a nyomozást, ahol az ipar és a kereskedelem elvándorlása miatt minden halódik. Ebben a helyzetben többeknek is oka lehetett megölni az asszonyt...

Dr. House 5. évad

Dr. House 5. évad

Dr. House az a fajta sorozat volt, ahol jókat lehetett vigyorogni, néhol hangosan felkacagni, izgulni a betegért, emellett még mentek a szócsaták is (House vs Cuddy, House vs csapata). A negyedik évad hangulata már eléggé hullámzott, voltak itt is kiváló epizódok, de már akadt néhány úgymond nem túl jó rész is, a vége pedig felemás lett.

Egy tuti sorozat

Egy tuti sorozat

Cristina Yang az ellentmondások embere: minden lehetőséget megragad, ami előreviheti, mégis képtelen előbbre jutni. Izobel 'Izzie' Stevens, a kisvárosi lány fehérnemű-modellként kereste meg az orvosi egyetemre valót, most kollégái elismeréséért küzd. George O'Malley az a jópofa srác a szomszédból típus, melegszívű, de bizonytalan, aki valahogy mindig rosszkor van rossz helyen, és ezt a tulajdonságát a műtőben is gyakorolja. Legnagyobb bánatára Meredith úgy kezeli őt, mint egyet a 'lányok közül'. És persze Alex Karev, a negatív hős, akit mindenki imád utálni, ő az arrogáns és ambiciózus gyakornokok megtestesítője.

Tuti menü