Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tv sorozatok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Egy - Interneten [3. oldal]
részletek »

Tv sorozatok képes leírás: Egy - Interneten [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
Egy tuti sorozat: Hannah Montana

Egy tuti sorozat: Hannah Montana

Miley Cyrus játsza a főszerepet, Hannah Montana-t, egy tinit, aki titkos életet él, mint pop sztár. Cyrus igazi édeasapja, Billy Ray Cyrus country énekes játsza az apuka és a menedzser szerepét. Miley nemrég költözött el Tennessee-ből és most Malibu-ban hódít tehetségével.

Egy tuti sorozat: Hősök

Egy tuti sorozat: Hősök

Napjainkban emberek egy látszólag véletlenszerű csoportja tűnik fel, akik különleges képességek birtokában vannak. Bár még ők nem tudják ezt, de nem csak megmentik majd a világot, de örökre meg is változtatják azt. Ez az átalakulás azonban nem egyik napról a másikra megy végbe.

Elhalasztotta esküvőjét Fejes Timi

Elhalasztotta esküvőjét Fejes Timi

Fejes Tímeával néhány hete találkozhattak utoljára a nézők a tévék képernyőjén, a Jóban Rosszban című szappanoperában. A TV2 népszerű sorozatának szőke recepciósa, Ibolya ugyanis az öngyilkosság mellett döntött: kétségbeesésében leugrott egy hídról.

Elszólta magát a Barátok közt sztárja

Elszólta magát a Barátok közt sztárja

Az RTL Klub Barátok közt című szappanoperájának rajongói szomorúan fogadták a hírt, hogy kiiktatják a sorozatból a Rékasi Károly által játszott Bartha Zsoltot. Ma reggel a Bumeráng műsorvezetői telefonon kérdezték a színészt a miértről és a hogyan továbbról. Rékasi Károly elmondta: nem lepődött meg, hogy Bartha Zsoltot pihenőre küldték, mivel a filmbéli tettei miatt erre szükség is volt: a nézők ugyanis igénylik, hogy mindenki elnyerje méltó jutalmát".

Family Guy 7. évad finálé

Family Guy 7. évad finálé

Rendhagyó résszel fejezte be idei működését Seth MacFarlane és csapata. A Family Guy 7. évadjának befejező részében egy jamaicai jós meséli el Peteréknek városuk megalakulásának történetét - és még a How I Met Your Mother karakterei is felbukkannak.

Family Guy a gyöngyvásznon

Family Guy a gyöngyvásznon

McFarlane - annak ellenére, hogy szókimondó sorozatai miatt sokan kívánják a halálát - igazi televíziós mogullá nőtte ki magát az elmúlt pár évben. A Family Guy és az American Dad-szériák hatalmas sikerének köszönhetően ő lett a legjobban fizetett TV-s író-producer, amikor aláírt egy 100 millió dolláros szerződést, innen pedig természetesen egyenes út vezet a mozitermekbe. McFarlane most a Universallal tárgyal a Ted című, szigorúan R-kategóriás vígjátékról, melynek főszereplője egy férfi és az ő plüssmackója. Ugyan mostanában Mel Gibsonnak gyűlt meg a baja egy plüssteremtménnyel, úgy fest, hogy McFarlane is hasonló vizekre evez. A Ted élőszereplős-CG kevercs lesz (méghozzá 65 millió dolláros büdzsével!), McFarlane mellett a Family Guy írói segédkeznek a film életre hívásában, McFarlane pedig a rendezésen kívül még a címszereplő hangját is biztosítani fogja. A Family Guy rajongói örülhetnek, McFarlane valószínűleg nagyjátékfilmjében sem fog senkit és semmit sem tisztelni. Az pedig végül is jó hír.

Family Guy Fan Site

Family Guy Fan Site

Family Guy rajongói oldal! Online nézhető évadok, letölthető évadok, Family Guy msn smileyk, valamint Family guy a mobilodra!Magyarország legrészletesebb rajongói oldala, a sorozat történetével érdekes cikkekkel, és Family Guy Webshop! Vásárolhatsz az oldalon keresztül Family Guyos holmikat, ruhákat!

Grace klinika idézetek

Grace klinika idézetek

Egy sebésznek egy halottmentes nap ritka ajándék. Minden nap szembenézünk a halállal. Minden nap életeket veszítünk el. És minden nap azt reméljük, hogy nem kerül rá sor. Kötődünk a halálhoz. Láncokkal, mint a foglyok. Mint a rabok.

Gyilkos elmék

Gyilkos elmék

Az izgalmas sorozat az FBI egyik elit nyomozócsapatának nem éppen mindennapi hétköznapjait mutatja be. A különleges egység Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodását elemzi, és tagjai így megpróbálnak a következő bűncselekmények elébe vágni. A negyedik évadban végre megtudhatjuk, hogyan folytatódik a lélegzetelállító izgalmak közt végeszakadt történet, melyik nyomozó autója robbant a New York-i nyomozás kellős közepén...

Hirdetés
Hannah Montana as. Miley Cyrus

Hannah Montana as. Miley Cyrus

Nagyon hiresé vált a Hannah Montana!!Több ezer tini nézi mostanság a A Hannah montana-át.A sorozatban Miley egy rokonával együtt szerepel!Még hozzá apukájával Billie Ray Cyrus-sal aki nem csak élöben de a sorozatban is Miley apjád alakítja!

Hannah Montana Játékok

Hannah Montana Játékok

Disney mese csatorna egyik nagy sikerű műsora a Hannah Montana, aminek a fűszereplője Miley Cyrus. Sorozat mellett zenei album is megjelent és most nálunk különböző Hannah Montana online játékokkal játszhatsz. Van itt kirakós, öltöztetős, színezős és még memória játék is, így jó szórakozást nyújtanak a Hannah Montana rajongóknak.

Heroes sorozat

Heroes sorozat

Ki ne álmodott volna arról gyerekkorában, hogy szuperhős legyen? Ki ne akart volna repülni, mint Superman? Meggyógyulni, ha valamilyen sérülés éri, mint Rozsomák? Láthatatlanná válni, látni a jövőt? És még rengeteg más képesség birtokában lenni? Mindenki szeretne különleges lenni, legalább egy kicsit. Sőt vannak olyanok, akik bármit megtennének annak érdekében, hogy ne szürküljenek bele a hétköznapokba. Ezen szereplők - és még sok másik- mindegyike megtalálható a Heroes című amerikai sci-fi sorozatban. A nagy víz túloldalán 2006. szeptemberében kezdték vetíteni, a siker azonnal beütött. Ennek egyik legfőbb oka lehet, hogy az ott élők nagyon kedvelik a képregényeket, a szuperhősöket, akik mindig legyőzik a gonoszt. Természetesen ez még nem garancia arra, hogy a sorozat sikeres lesz. Az alapötlethez kell egy remekül megírt sztori és szereplőgárda is, akik mindig a maximumot nyújtják. Ezek mindegyike megtalálható a Heroes-ban.

Heroes szereplők

Heroes szereplők

Mr. Bennet (Jack Coleman), egy apa, aki a Primatech Papírgyár alkalmazottja, ami valójában egy fedőcég a szervezet számára, ami a különleges képességű emberek után nyomoz. Claire Bennet (Hayden Panettiere), Mr. Bennet örökbefogadott gimnazista lánya, aki családjával a texasi Odessában él és spontán regenerációval gyógyul fel bármilyen sérülésből. Simone Deveaux (Tawny Cypress), egy műtárgykereskedő és galéria tulajdonos, akinek szkepticizmusát és érzelmeit próbára teszik az események. D.L. Hawkins (Leonard Roberts), egy szökött rab, aki ellen azonban később ejtették a vádakat. Képes rá, hogy megváltoztassa a fizikai állapotát és keresztüljusson bármilyen élő vagy élettelen anyagon. Isaac Mendez (Santiago Cabrera), egy New York-i művész, aki különleges transz állapotban képes arra, hogy megfesse a jövő eseményeit. Ő írja és rajzolja a 9. Csodák! (9th Wonders!) című képregényt, amiről kiderül, hogy szintén a jövőről szól.

Hol vannak most a Szomszédok sztárjai?

Hol vannak most a Szomszédok sztárjai?

Idézzük fel együtt a csaknem egy évtizede véget ért teleregény főszereplőinek utóéletét! Csütörtök, este 8 óra, valamikor a '90-es években: az üzletek már rég zárva, de az utcák nemcsak ezért üresek. Magyarország ugyanis egy emberként kucorog szocializmusban megkopott foteljaiban, és a tévét bámulja. Hiszen ki bírná elviselni, ha egy héten kihagyná Taki bácsi taxiskalandjait, vagy éppen Ádám életmentő akcióit - hogy Gábor Gábor legújabb nőiről már szót se ejtsünk.

Így néznek ki most a Kisváros című sorozat sztárjai

Így néznek ki most a Kisváros című sorozat sztárjai

Mi történt Hunyadi főtörzzsel, Járai őrnaggyal, a csinos patikusnővel, a mamlasz Mátéval és Végvár többi lakójával az utóbbi években? Hunyadi főtörzs - Usztics Mátyás A Hunyadi János történelmi nevét viselő határőrtiszt a Kisváros című sorozat egyik meghatározó karaktere volt. Az örökké viccelődő, ám kemény és határozott főtörzsőrmester egy pillanat alatt a nézők kedvencévé vált, köszönhetően Usztics Mátyás nagyszerű alakításának, aki már korábban, az Angyalbőrben című sorozatban is katonazubbonyt öltött. A hatvanadik évében járó színész művészi karrierje 1969-ben indult a Nemzeti Színházban. Seneca szerepében nagy sikert aratott az első magyar rockoperában, az 1982-es Sztárcsinálókban.

Indul a 3. évad

Indul a 3. évad

Június 13-án kezdődik a True Blood (Holtak klubja) című sorozat 3. évadának vetítése Amerikában. A főszereplők stábja nem változik, de feltűnik pár új arc, például a Tuti gimi szexi csaposa: Joe Manganiello-val. A készítők elérhetővé tették a különböző karakterek kisfilmjeit a videomegosztó oldalakon, ezzel is fokozva a várakozást.

Interneten is nézhető a Barátok közt

Interneten is nézhető a Barátok közt

Az RTL Klub arról számol be, hogy elindította catch up tv rendszerét, ami azt jelenti, hogy a videótárban olyan műsorok nézhetők vissza, amelyek korábban az RTL Klubon voltak láthatók. Jelenleg röviddel az adás után elérhető minden hazai gyártású műsor, köztük a Barátok közt is. Tervezzük, hogy a későbbiek során a külföldről vásárolt sorozataink, filmjeink is a visszanézhető kínálatban kapnak helyet - mondta Kolosi Péter programigazgató, majd hozzátette, az is a terveik között szerepel az is, hogy még a televíziós sugárzás előtt lehetővé tegyék a regisztrált látogatók számára az egyes műsorszámok megtekintését.

Tuti menü