Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tv sorozatok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ismét - Kitüntették [4. oldal]
részletek »

Tv sorozatok képes leírás: Ismét - Kitüntették [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
Ismét sorozatoznak a Vészhelyzet főszereplői

Ismét sorozatoznak a Vészhelyzet főszereplői

Három egykori Vészhelyzet-sztár, Laura Innes, Shanes West és David Lyons talált magának új sorozatot, így ha minden jól megy, nem csak Noah Wyle-t láthatjuk jövőre rendszeresen a klasszikus széria szereplői közül. A napokban osztják a szerepeket az áprilisban leforgatandó pilótafilmekre, felvezető részekre, s ezen kiosztott szerepek közül nem egy régi, Vészhelyzetes színészeket talált meg. Mindez persze nem csoda, hiszen a tavaly még a kórházsorozatban szereplők jó része először vehet részt teljes értékű 'versenyzőként' a pilotszezonban.

Jack O'Neill (Richard Dean Anderson)

Jack O'Neill (Richard Dean Anderson)

Jonathan "Jack" O'Neill ezredes (később tábornok) a német-kanadai-amerikai "Csillagkapu", "Csillagkapu: Atlantisz" és "Stargate Universe" c. sci-fi sorozatok szereplője. Itt megismerheted a karakterének történetét.

Jóban Rosszban

Jóban Rosszban

Csillagkút lakói garantáltan nem unatkoznak. A TV2 sikersorozata megfűszerezi a nézők estéit is sokszor krimibe illő jeleneteivel, szerelmi szálaival, az intrikákkal vagy épp hétköznapi problémákkal, amelyek megoldását a szereplőkkel együtt izgulhatjuk végig estéről estére.

Jön a 24, Jack Bauer is mosolyog

Jön a 24, Jack Bauer is mosolyog

Hét év alatt több tömegkatasztrófát, merényletet, válogatott gazságot akadályozott meg Jack Bauer, de Sutherland - aki moziban nem volt túl sikeres, legalábbis sokkal kevésbé, mint apja, Donald - a New York Postnak arról beszélt, hogy nem fárad, s bár jelenleg a nyolcadik szezon vége foglalkoztatja, egy kilencedik évadnak is nagyon szívesen nekivágna, mivel élete nagy ajándékának tartja, hogy a 24-et forgathatja. "Ez teljesen nyitott dolog. Mindig azt mondtam, hogy amíg az emberek azt akarják, hogy csináljuk, amíg az emberek nézni akarják, addig visszatérünk. A forgatókönyv megírása ugyanakkor sokkal nehezebb feladat, mint a színészkedés" - vélte. Nem a pénz miatt bólintott rá a folytatásra. "Nem volt szükségem arra, hogy visszatérjek. De én vissza akartam jönni. Imádom ezt a sorozatot" - tette hozzá.

Kertész Vilmos

Kertész Vilmos

Szereti, ha családja körül rendben van minden, ám a legritkább esetben fordul elő, hogy ő maga intéz el valamit. A világ lustája. A sörnek képtelen ellenállni, cserébe viszont nap, mint nap végighallgatja felesége, Magdika véget nem érő csacsogását. Azt viszont nehezen viseli, hogy kedves felesége minden pillanatát ellenőrzi, számon tartja, s folyton a munkával gyötri.

Kés/Alatt

Kés/Alatt

A Kés/alatt két plasztikai sebész, Dr. Sean McNamara (Dylan Walsh) és Dr. Christian Troy (Julian McMahon) életét mutatja be, akik nem csak üzlettársak, hanem jó barátok is. A konzervatívnak tűnő Sean rájön, hogy a sikeres karrier, az anyagi jólét nem tudja feledtetni a házasságával kapcsolatos problémákat. Társa, Christian független, és lépten-nyomon kihasználja a sikerességgel járó előnyöket. Kalandor életmódja mellett azonban egy igazi családra vágyik. Miközben pácienseik belső traumáit külsejük megváltoztatásával orvosolják, addig saját életük sebei egyre mélyülnek.

Kés/alatt - tv-sorozat

Kés/alatt - tv-sorozat

Christian Troy, a nagymenő miami plasztikai sebész, sikeres praxist tart fenn legjobb barátjával, Sean McNamarával. Azonban míg Christian igényeit kielégíti a pénz és a csajozás, addig, a menő image kialakításáért Sean nagy árat fizetett: eltávolodott feleségétől és gyerekeitől. Ryan Murphy éles helyzetekkel teli orvosi drámája bemutatja a plasztikai sebészet sötét oldalát, a fájdalmas, olykor erőszakos harcot, amelyet az emberek megszépülésükért vívnak.

Kés/Alatt fansite

Kés/Alatt fansite

Miami. A pálmafák, tenger és napsütés városa, ahol mindenki csak egy valamit akar: tökéletesnek lenni, vagy legalább a tökéletesség látszatát kelteni. Pontosan ez az, amire a két jóbarát, Sean McNemara (Dylan Walsh) és Christian Troy (Julian McMahon) az egyetem befejeztével felépítette virágzó birodalmát: plasztikai sebészetüket kétségbeesett asszonyok és férfiak tucatjai keresik fel, hogy ilyen-olyan korrekciós igényükkel tömjék meg a doktorok pénztárcáját. Bár egyaránt élvezik a gazdagság kínálta luxuskörülményeket, ketten mégis tökéletes ellentétei egymásnak.

Ki kicsoda a Csillagkúti kislexikon

Ki kicsoda a Csillagkúti kislexikon

Pongrácz Péter a Csillagvirág Klinika igazgatója. Ő a kórház lelke, megbízható vezető és kiváló orvos. Magánéletéről ugyanez nem mondható el: sorra véget érnek a kapcsolatai, általában azért, mert választottjai nem tűrik sokáig munkája iránt mutatott elhivatottságát. Húga, Pongrácz Réka halála után teljesen magába fordult, amiből Bakó Melindának, a fiatal energikus szépségnek sikerült kirángatnia, de ez a boldogság sem tarthatott sokáig. A kórház igazgatójaként próbálja tartani magát, de súlyos vesebetegsége miatt ez egyre nehezebb.

Hirdetés
Ki kicsoda a Csillagkúti kislexikon

Ki kicsoda a Csillagkúti kislexikon

Várnagy Előd, a rosszfiú, mindig bajba keveredik, mégis vonzó, a nőknél nagy sikerei vannak. Az ő szíve választottja, kisebb-nagyobb kitérők után, azonban Pongrácz Barbara. Üzleti téren Előd piszkos eszközökkel, sokszor zsarolással ér el sikereket, így jutott hozzá a kisbolt tulajdonrészéhez is, amivel sokszor megkeseríti albérlői, Bodolaiék életét.

Ki kicsoda a Csillagkúti kislexikon

Ki kicsoda a Csillagkúti kislexikon

Margit szorgalmas és megbízható, nagyon jó munkaerő, de érzelmileg sérülékeny. Ambiciózus, és könnyen beilleszkedik. Nagy álma vált valóra, amikor megszerezte orvosi diplomáját. Margit a jó erkölcs, az ártatlanság, segítőkészség és a felelősségteljes - ám kissé naiv - gondolkodás képviselője. A fiatal doktornő feje fölött azonban kezdenek összecsapni a hullámok, amióta kivívta Iboly ellenszenvét. A gyűlölet csak fokozódik, mióta Margit összejött Kardossal, Ibolya új kiszemeltjével. A bosszúszomjas lány a végletekig elmegy, hogy tönkretegye Margit életét, de szerencsére nem sikerül a terve.

Kimúlt a Tűzvonalban

Kimúlt a Tűzvonalban

A Magyar Televízió nem tudja finanszírozni az elmúlt évek legjobban fogadott magyar sorozatát, eltűnik a Tűzvonalban. A főszereplők csalódottak, de még valami halvány remény marad arra, hogy 2010-ben forgassanak: ebben az esetben 2011-ig kellene várni új részekre.

Kisváros

Kisváros

A Kisváros egy magyar akciósorozat, ami 1994-2001 között futott a Magyar Televízióban. Néhány más helyszín kivételével főleg Szigetváron ill. a bucsui és a bozsoki határátkelőnél forgatták. A történet középpontjában egy, a valóságban nem létező határmenti kisváros, Végvár áll. Ebbe a városba érkezik Hunyadi főtörzs, hogy a Határőrség akciószázadát kiképezze. A sorozat a rendőrség és a határőrség határmenti bűncselekmények ügyében való nyomozások terén történő együttműködését mutatja be, minden epizód egy-egy önálló történet, a kiemelt főszereplőkké később Járai rendőr őrnagy (az utolsó részekben már alezredes) és beosztottja, Balogh Máté zászlós válnak.

Kisváros - Az én városom - dalszöveg

Kisváros - Az én városom - dalszöveg

Ahol az útnak vége, házak állnak. Gurulnak két keréken az évszakok. Lejátszott sorsok egymásnak jót kívánnak. Beindul a nagybetűs élet, ha kulcsra zárnak. Ooooh... ooooh, az én városom... x 2. Madarak fent az égen, messze szállnak. A gyorsvonat néha lassít, de átrobog. Lesütött szemmel, szerelmek arra várnak. Megsejtett jelbeszédek és nincs bocsánat.

Kisváros tv-sorozat

Kisváros tv-sorozat

Van valahol Magyarországon egy tiszta, csendes, napsütéses kisváros a határ mentén. Mi kell még a boldogsághoz? Nos, kell Hunyadi, a kiképzőőrmester, egy kiképzetlen szakasz a határőrség akciószázadából, egy farkasétvágyú rendőrőrnagy az étteremből, egy akaratos, de mégis szeretnivaló kamaszlány, s még sok-sok kedves figura a kisvárosból és minden epizódban kaland és izgalom.

Kisváros: információk és érdekességek

Kisváros: információk és érdekességek

A történet középpontjában egy, a valóságban nem létező határmenti kisváros, Végvár áll. Ebbe a városba érkezik Hunyadi főtörzs, hogy a Határőrség akciószázadát kiképezze. A sorozat a rendőrség és a határőrség határmenti bűncselekmények ügyében való nyomozások terén történő együttműködését mutatja be.

Kitüntették a Szex és New York színésznőjét

Kitüntették a Szex és New York színésznőjét

A 43 éves híresség a hétvégén részesült a leszbikus- és melegszervezeteket tömörítő GLAAD médiadíjában. A színésznő rendszeres szereplője volt az azonos neműek házasságáért tartott New York-i felvonulásoknak - indokolta döntését a szervezet. Nixon maga is leszbikus kapcsolatban él, és szeretne partnerével New Yorkban házasságot kötni. A nagyvárosban azonban egyelőre ez nem engedélyezett. A vörös hajú színésznő korábban Danny Mozes forgatókönyvíró felesége volt, férjétől két gyereke született. Leszbikus kapcsolatát 2006-ban vállalta fel a nyilvánosság előtt.

Tuti menü