Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tv sorozatok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Knight - Newlin [5. oldal]
részletek »

Tv sorozatok képes leírás: Knight - Newlin [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
Knight Rider

Knight Rider

Televíziós ikonokból nincs hiány, az elmúlt 40-50 év alatt minden évre jutott legalább egy emlékezetes karakter. Így a 21. század derekán az übertahó, a sovinizmus minden fajtáját ismerő és aktívan alkalmazó (mégis mindenki által szerethető) Gregory House a közönség kedvenc, de a nyolcvanas évek derekán valósággal tobzódtunk a sorozatsztárokban. Klasszikus sorozatok a nyolcvanas évekből, Második felvonás: Knight Rider.

Knight Rider - Mitől sikersorozat?

Knight Rider - Mitől sikersorozat?

Magyarországon eddig négy csatorna, összesen hatszor vetítette, de Németországban szinte folyamatosan műsoron van. Alapötlete nagyon egyszerű, de valami miatt mégis megunhatatlan. Mi lehet a titka egy sikersorozatnak?

Knight Rider 2008

Knight Rider 2008

Három napja láttam a filmet, de így is nagyon meg kell erőltetnem magam, hogy valamire is visszaemlékezzek, annyira jellegtelen volt a cselekmény. A pénzéhes gonoszemberek megszerzik a csodafegyver terveit, hogy aztán gátlástalanul üzletelhessenek vele, csakhogy a tervező, aki a jócsaj főhős apja, előrelátóan lekódolta a terveket. Mit kell ilyenkor tenni? Elrabolni a lányt, és zsarolni apucit. Ezzel a tervvel indulnak a gonoszok, de beleütköznek K.I.T.T.-be (aki persze nem egyenlő a régivel - új és hiperszupermodern), apu egy másik fejlesztésébe. Ebből bomlik ki a történet fonala, amely aztán veszélyes kalandok során újra összeboronálja az Alapítványt.

Knight Rider a sorozat

Knight Rider a sorozat

Az autós superman sorozatának az ötlete Glen L. Larson fejéből pattant ki. Larson igazi univerzális filmes: forgatókönyvíró, gyártásvezető, rendező, producer egy személyben. Nevét elsősorban sikeres fantasztikus krimisorozatok tették ismerté, mint pl. a Hatmillió dolláros ember, Galaktika, a harci csillag, vagy a Roger százados a XXV. században. Egyáltalán nincs mit csodálkozni azon, hogy megpróbálta kombinálni a kettőt. Így született meg a magányos bűnüldöző és társa, a beszélő autó. Vagyis a Knight Rider. Az ötletet tett követte és 1981-re már minden készen állt a forgatáshoz, már csak a főszereplőt kellet megtalálni.

Knight Rider új utakon

Knight Rider új utakon

A mai napon egy darabka visszaköszönt gyermekkoromból. Huszonöt év telt el azóta, hogy David Hasselhoff először ült a csillogó fekete Trans Am volánja mögé, s történetük, amely a Knight Rider nevet kapta, négy sikeres évadot élt meg. Az azóta eltelt években számos próbálkozás látott napvilágot a történet feltámasztását illetően, és, valljuk be őszintén, mindegyik csúfos bukás volt. A Knight Rider 2000 túlzottan komoly (és komor) hangulatával, a Team Knight Rider az eredetihez képest kidolgozatlan, felületes karaktereivel és történetvonalával bukott meg, a Knight Rider 2010-ről pedig jobb, ha nem is beszélünk. 2000 óta hallottunk híreket arról, hogy egy új knight Rider film van születőben, nyilatkozott Hasselhoff, nyilatkozott Glenn A. Larson, ám még közel egy évtizedet kellett várnunk, hogy ismét feltűnjön a Knight Rider név a szórakoztatóiparban

Körözött bűnözőnek nézték Németh Kristófot

Körözött bűnözőnek nézték Németh Kristófot

Néhány évvel ezelőtt Kertész Géza karaktere épp gyémántot csempészett a Barátok közt-ben, amikor a szerepet megformáló Németh Kristófot megállította az utcán két rendőr. "A fiatalabb bíztatóan mosolygott rám, míg az idősebbik próbált fogást találni rajtam - mesélte egy korábbi visszaemlékezésében. - Elkérte az irataimat, ellenőrizte a rendszámot, mire az ifjonc figyelmeztette felettesét, hogy engedje már el a művész urat, hiszen minden rendben van. Akkor amaz visszakérdezett, ki is vagyok tulajdonképpen. Mire a munkatársa felvilágosította, hogy én játszom Kertész Gézát a sorozatban. A szigorú rendőr visszaadta a papírjaimat, s hozzátette: nem tudtam, honnan ismerős, de biztos voltam benne, hogy körözzük."

Kultikus sorozat

Kultikus sorozat

A Szomszédok kultikus magyar teleregény, az 1990-es évek egyik legnépszerűbb - és sokáig egyetlen - magyar televíziós sorozata volt. Az első rész próbaadása 1987 februárjában, míg utolsó, 331. epizódja 1999. december 30-án ment a Magyar Televízióban.

Lost - Eltűntek

Lost - Eltűntek

Repülőgép zuhan le a trópusi szigeten. A szerencsétlenségnek rengeteg halálos áldozata van. Negyvennyolcan azonban túlélték a katasztrófát. Közöttük van Jack, aki orvos. Bár nagy fájdalmai vannak, orvosi lelkiismerete erősebb, tudja, hogy a többieknek segítségre van szüksége. A szerencsétlenül járt utasok is megértik, csak akkor van esélyük az életben maradásra, ha összefognak.

Lost - Eltűntek információk

Lost - Eltűntek információk

Repülőgép zuhan le a trópusi szigeten. A szerencsétlenségnek rengeteg halálos áldozata van. Negyvennyolcan azonban túlélték a katasztrófát. Közöttük van Jack, aki orvos. Bár nagy fájdalmai vannak, orvosi lelkiismerete erősebb, tudja, hogy a többieknek segítségre van szüksége. A szerencsétlenül járt utasok is megértik, csak akkor van esélyük az életben maradásra, ha összefognak.

Hirdetés
Lost - Wikipédia

Lost - Wikipédia

A Lost - Eltűntek avagy Pokoli éden (eredeti címén Lost) népes rajongótábornak és számos szakmai elismerésnek - köztük az Emmy- és a Golden Globe-díjaknak örvendő - amerikai sokszereplős televíziós sorozat. 2004-ben kezdődött vetítése előreláthatóan 2010-ben ér véget.[1][2] Története alapvetően egy különös trópusi sziget lakóinak életét - köztük elsősorban egy repülőgép-szerencsétlenség túlélőinek sorsát - követi nyomon epizódról epizódra, mélységében elemezve a szereplőket. A történetvezetés különös hangsúlyt fektet az egyének lelki hátterének, döntéseik motivációinak bemutatására.

Lost-A sorozat hivatalos kézikönyve

Lost-A sorozat hivatalos kézikönyve

A LOST egy amerikai sokszereplős sorozat, melyet 2004-ben kezdett el vetíteni egy addig kifejezetten gyenge TV-csatorna, az ABC. A lost kifejezés fizikai és szellemi síkon egyaránt azt jelenti: eltévedni, elveszni, mint ahogy a szereplőkkel is ez történik egy repülőgépbaleset során. Az Oceanic 815 repülőgépjárat Sydneyből tart Los Angeles felé, amikor több ezer kilométerre eltér útvonalától és a levegőben darabokra esik, hogy aztán egy titokzatos Csendes-óceáni szigeten landoljon.

Mandy Patinkin - Jason Gideon

Mandy Patinkin - Jason Gideon

Mandy Patinkin 1952. november 30- án (Nyilas) született Chicagoban és számos művészeti ágban bizonyította tehetségét. Kiváló zenész, aki már számos albumot magáénak tudhat. A leginkább az Evita Broadway változatában nyújtott alakításáról ismerik, Che szerepéjért Tony-díjat is kapott. Szerepelt még a Vasárnap a parkban George-al, A titkos kert, a Falssetos és a The Wild Party című musicalekben.

Marge Simpson a britek kedvenc anyukája

Marge Simpson a britek kedvenc anyukája

Úgy látszik, hogy a britek megbocsátották Marge-nak, hogy tavaly novemberben levetkőzött az amerikai Playboynak, a kékhajú animált asszony ugyanis elnyerte a legkedveltebb televíziós anyuka címet Nagy-Britanniában. A szigetországban most vasárnap tartják az Anyák napját, a kutatást ebből az apropóból végezték.

Miklós sokat iszik

Miklós sokat iszik

Úgy tűnik, hogy Miklós lába alól kezd végleg kicsúszni a talaj. Nem elég, hogy féltestvére együtt él a volt feleségével és a kislányával, de úgy tűnik, az egész élete kezd összeomlani. Nincs munkája, ráadásul nemrég azt is megtudja, hogy az egyik helyen csak a testvére közbenjárására, szánalomból akarták alkalmazni.

Minden, ami Szex és New York!

Minden, ami Szex és New York!

Információk a sorozatról, a filmről, a szereplőkről, és képgaléria egy helyen! Miért vált kultusszá ez az alkotás? Mert a nő különböző személyiségeit mutatja be a négy szereplő történetén keresztül. A szexőrültet (Samantha), az anyát (Charlotte), a karrieristát (Miranda), és aki mindezt megpróbálja összehangolni (Carrie). Mindezt pikáns humorral fűszerezve. Nem csak nőknek!

Nálunk is bemutatják az új Stargate-filmet

Nálunk is bemutatják az új Stargate-filmet

Itthon is látható lesz végre az Igazság ládája, mely a Csillagkapu-sorozat lezárása után készült első film. Remélhetőleg az Axn Scifi a folytatást sem fogja sokáig halogatni. Akinek nem lett volna elég az Axn Scifi új sorozatkínálata, annak sem kell elkeseredni, hiszen a csatornán kerül először adásban Magyarországon a Csillagkapu: Az igazság ládája (Stargate: The Ark of Truth) című film. A magyar szinkronnal bemutatásra kerülő alkotást Amerikában eredetileg DVD-n jelentették meg az eredeti Csillagkapu-sorozat 10. évadjának befejezése után.

Newlin tiszteletes

Newlin tiszteletes

A True blood 2. évadában megismerkedhetünk egy új karakterrel Newlin tiszteletessel... aki a nap fénye gyülekezet tiszteletese.... ámbár az elején kedvesnek mutatkozik viszont korántsem átlagos tiszteletesnek bizonyul...Kiderül róla, (hogy finoman fogalmazzak) nem szereti a vámpírokat...és a napfénye gyülekezetről is kiderül később, hogy egy vámpírgyűlölő gyölekezet kinek élén Newlin tiszteletes áll. Céljük, hogy elpusztítsák az összes vámpírt....

Tuti menü