Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tv sorozatok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Online - Született [6. oldal]
részletek »

Tv sorozatok képes leírás: Online - Született [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
Online Hannah Montana játékok

Online Hannah Montana játékok

Online játékos rajongói oldal. Játssz a kedvenceddel. Hannah Montana ingyenes böngészős flash játékok. Valóságos játéközön csupa lányos-csajos játékokból. Bátran nézz körül a lány játék birodalomban. Igazi játékbirodalom lányoknak, 100% erőszakmentes flash játék paradicsom picurka és nagyobb lánykáknak.

Prison Break - A szökés

Prison Break - A szökés

Hivatalos: Nem lesz több évad! Michael és Lincoln pályafutása hamarosan véget ér. A FOX elnöke bejelentette, hogy az idei lesz a Prison Break utolsó évada. 'A négy éve futó sorozat rengeteg sikert aratott számos országban,' - nyilatkozta Kevin Reilly - 'de kell egy pont, ahol a történet lezárásra kerül. Most jött el ennek az ideje!'

Prison Break: Érkezik a játékadaptáció

Prison Break: Érkezik a játékadaptáció

Ha már a Lost-ból játékot faragtak, akkor miért ne tennék ugyanezt a nem kevésbé népszerű TV sorozattal, a Prison Break-el is? Wentworth Miller egy életre beírta magát a női rajongók szívébe, mint az a Michael Scofield, aki a kezdetekben bátyja kiszabadítására tesz egy sikeres kísérletet a Fox River börtönben, események egész láncolatát indítva el ezzel. Nálunk jelenleg a harmadik évad pörög, változatlan népszerűségnek örvendve és jövőre már a játékot is a kezünkbe vehetjük.

Sarkozyék a Simpson családban

Sarkozyék a Simpson családban

Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök és hitvese, Carla alakja is szerepel a Matt Groening alkotta és a Fox televízióban vetített híres amerikai animációs sorozatban a Simpson családban, amelynek eddig nem sugárzott részét nemrégiben tették közzé.

Sex And The City

Sex And The City

A sorozat négy főszereplője Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York és Miranda Hobbes tipikus New York-i szinglikként élik mindennapjaikat Manhattan szigetén. Egyikük sem ért még révbe, mindannyian keresik a nagy Őt. Szinte mindenki megvallja vágyait a csendes családi életről, ám a legelső fuvallat tovasodorja álmaikat és kezdhetik előről sorsuk építgetését... "Tele van a város szerelemmel!" - Ezt az alapigazságot vallja a csípős nyelvű újságírónő, Carrie, aki hetente jelentkezik Szex és New York című rovatával New York egyik legolvasottabb lapjában a The New York Starban. Az olvasók hétről hétre új kalandokat várnak Carrie-től. Hogy miről ír, mi a muníciója? Saját átszűrt tapasztalatai, illetve barátnői tanulságos esetei a mindenkori nagy Őkkel. Az Ők viszont jönnek és mennek. Carrie az olvasók szemében a szinglik királynője, ő a szabadszájúságáról ismert, tabukat döntögető sikeres nő, aki mindig is lenni akart. Bátorítja barátnőit és ő is óriási erőt merít belőlük.

Sorozat kritika

Sorozat kritika

Az RTL Klub február másodikától tűzi műsorára az utóbbi idők egyik legsikeresebb amerikai sorozatát, A mentalistát. Kolosi Péter programigazgató sokáig vacillált, hogy A látó nevet adja-e inkább a szériának, ám végül úgy döntött, hiába a rossz hazai definiálás, maradnak A mentalistánál.

Sorozatmánia True Blood

Sorozatmánia True Blood

Kövesd figyelemmel te is a True Blood című sorozatot, amely meghóította a világot. A világ egyik legnépszerűbb sorozata lett és ennek köszönhetően több millió ember izgulja végig Sookie és Bill szerelmi románcát. A sorozatban eddig helyet kaptak a látók, vámpírok, vérfarkasok és a baccháns nők, de ki tudja mit hoz a jövő.

Sorozatmánia Vámpírnaplók

Sorozatmánia Vámpírnaplók

Stefan Salvatore hazatér Mystic Fallsba, hogy megismerhesse régi kedvesének a hasonmását Elena-t. Ezzel természetesen nincs is probléma, de a baj ott kezdődik, hogy Stefan egy vámpír, aki vérrel táplálkozik. A cselekmény akkor vág a tetőfokára, mikor Stefan bátyja, Damon is megjelenik. Damon Stefannal ellentétben emberi vérrel táplálkozik és semmi kedve sincs vegetáriánus életmódot folytatni

Stargate Atlantis

Stargate Atlantis

A Csillagkapu: Atlantisz 2004. július 16-án került adásba az amerikai Sci-Fi csatornán, mint a Csillagkapu sorozat hivatalos spin-off sorozata. A legelső két részt Rising/Felemelkedés címmel mozifilmszerűen, egyben adták le, és a Sci-Fi minden addigi nézettségi rekordját megdöntötte. A spin-off eseményei a Csillagkapu hetedik évadjának záró duplarészét követik (The Lost City/Az Elveszett Város), amely során a CSK-1 az Õsök (más néven Kapuépítők) Elveszett Városa, Atlantisz után kutatva egy idegen építményre bukkan az Antarktisz jege alatt.

Hirdetés
Stargate: Universe

Stargate: Universe

Történet: Az idegen bolygón lévő Icarus Kutatóbázison Dr. Nicholas Rush csapata a Csillagkapuk 9. ékzárán dolgozik, méghozzá Everett Young ezredes ideiglenes parancsoksága alatt. Mikor a Csillagkapu Program Nemzetközi Felügyelete (rövidítve IOA) Armstrong szenátor vezetésével vizsgálóbizottságot küld a bázisra, a bolygót megtámadja egy idegen faj, és az egyetlen menekülési útvonal a Csillagkapun keresztül vezet, amely azonban nem a Földre viszi vissza őket, hanem a 9. ékzárral a Destiny-re, a Kapuépítők ősi csillaghajójára. A Destiny automatikusan elindul és folytatja soha véget nem érő küldetését az univerzum legmélyének felderítésére.

Szex és New York idézetek

Szex és New York idézetek

Ha férfiakról van szó, miért borul sötétség az agyunkra, amikor épp ilyenkor igyekszünk világosan látni? Vannak párok, akiknek előbb nemet kell mondani, hogy utóbb ki merjék mondani az igent. Bárhová is utazunk, bármilyen messze is menekülünk, a múltunk elől nem szökhetünk meg.

Szomszédok - mesélnek a szereplők

Szomszédok - mesélnek a szereplők

Újra ismétli a Szomszédok-at az MTV, noha 2005 őszén már vetítette. Kulka János tőlünk tudta meg, hogy megint adják, nem is örült, Horváth Ádám rendező és forgatókönyvíró pedig elmesélte, hogy 1987-ben hajszálon múlt a folytatás: hat részre szólt az első megrendelés, de csak az ötödik epizódnál mértek növekvő nézettséget és kedveltséget. Fehér Annának jóízű emlék a sorozat, nem bánna egy folytatást, Nemcsák Károly szerint nagyon szép volt, de immár lezárt fejezet. Ábel Anitát is kérdeztük, neki időbe telt, mire kinőtte Jucsi szerepét, de úgy látja, hogy a nézők már nem azonosítják a panelben felnőtt kislány karakterével.

Szomszédok a tv-sorozat

Szomszédok a tv-sorozat

A Szomszédok 1987-től 1999 decemberéig minden második csütörtökön szegezte a képernyők elé a nézőket. A gazdagréti panelház lakóinak mindennapjait és a kor társadalmi, politikiai problémáit mutatja be. A sorozat 2009. április 14-től újra látható a délelőtti műsorsávban az m1 műsorán. A sorozatban ismertté vált állandó szereplők mellett olyan színészek is megjelennek, mint Gáti Oszkár, Goór Nagy Mária, Bajor Imre, Bujtor István, Garas Dezső, Hofi Géza...

Szomszédok a tv-sorozat ismertetője

Szomszédok a tv-sorozat ismertetője

A Szomszédok népszerű magyar teleregény, az 1990-es évek egyik legkedveltebb és legismertebb magyar televíziós sorozata volt. Az első rész próbaadása 1987 februárjában, míg utolsó, 331. fejezete 1999. december 30-án került adásba a Magyar Televízióban. A sorozatot többször ismételték. A jelenleg is látható ismétlést 2010. január 4-én kezdték el vetíteni, 12:55-ös kezdéssel.

Szösszenetek a Dr Csont című sorozathoz

Szösszenetek a Dr Csont című sorozathoz

Megtörtént. Annak ellenére, hogy gondolatban (néha hangosan is) milliószor kijelentette, hogy nem fog megtörténni (ugyan, dehogy!), és szintén gondolatban (bár hangosan soha) szintén milliószor elképzelte/megtervezte, hogy hogyan fog megtörténni (mindig másképp), megtörtént, és persze nem úgy történt meg. Korántsem, mert egyvalami nem volt része egyik nem létező (egyáltalán nem létező!) tervnek sem: az a pillanat, amikor végül ott feküdt Bones előtt szó szerint kiterítve, és tudta, hogy a nő egy érintésből, egy pillantásból többet tud meg róla, mint valaha bárki. Két simogatás között elolvasták, mint egy könyvet, ő pedig hagyta, mert ez volt ez egyetlen mód, hogy mindent elmondhasson.

Született feleségek

Született feleségek

A Szex és New York és a Született feleségek szériák összehasonlítgatása egyáltalán nem véletlen - az utóbbi megmutatja, milyen is, ha a független, kozmopolita harmincas szingli végre révbe ér, magyarán a flört és a munkasikerek helyett a házasságot és a gyermeknevelést választja.

Született feleségek idézetek

Született feleségek idézetek

A legsötétebb pillanatokban mindenkinek szüksége van valakire, aki meghallgatja. Néhányan a profikhoz fordulnak. Néhányan az idősebbekre a bölcsebbekre támaszkodnak. Mások azok társaságát keresik, akik ismerik az érzéseiket. De legtöbbünknek semmi sem ér fel jobban egy terápiánál, mint egy jó beszélgetés néhány régi baráttal.

Tuti menü