Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tv sorozatok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: The - |Szólj [7. oldal]
részletek »

Tv sorozatok képes leírás: The - |Szólj [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 118 db
The Mentalist

The Mentalist

A mentalista című krimisorozat 2008. szeptember 23-án debütált az amerikai CBS csatornán, itthon 2009. februártól az RTL Klubon látható. Patrick Jane a CBI (California Bureau of Investigation) munkáját segíti azzal, hogy független tanácsadóként különösen fejlett megfigyelőképessége révén járul hozzá a bűnügyek megoldásához. Jane, mielőtt a bűnüldözés szolgálatába állította volna természet feletti képességeit, az országot járva nyűgözte le a közönséget különleges adottságával. Tehetségére felfigyelt a rendőrség is, és segítségét kérték egy gyilkossági ügy felderítéséhez. Emiatt azonban családja egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává vált. Célja, hogy nyomára akadjon családja gyilkosának is.

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries

Elena egy szőke hajú, karcsú testalkatú lány, aki népszerű diáktársai körében - egy lány, akit minden fiú akar, és minden lány olyan akar lenni, mint ő. Elena soha nem volt oda egy fiúért sem, míg meg nem jelent Stefan. Volt valami félelmetes a srácban, ami Elenát megragadta, tudta, hogy neki Stefan kell.Stefan egy szörnyű titkot rejteget. Évszázadokkal korábban egy átok sújtott le rá, vámpír lett belőle. Mikor megismeri Elenát érzi, hogy több lesz köztük, mint barátság, de attól tart, hogy szerelmük végső ajándék lesz számukra, így megakarja óvni a lányt magától.

True Blood - Inni és Élni hagyni

True Blood - Inni és Élni hagyni

Japán tudósok találmányának, a szintetikus vérnek köszönhetőn a vámpírok a legendabeli szörnyetegekből egyik percről a másikra hétköznapi polgárokká váltak. És bár az emberek így lekerültek az étlapjukról, sokan aggodalommal fogadják, hogy ezek a teremtmények ?előbújtak a föld alól?, s most köztük élnek. A világ vallási vezetői és kormányhivatalnokai már eldöntötték, kinek az oldalára álljanak, azonban Bon Temps, a luisianai kisváros még gondolkodik.

True Blood sorozat

True Blood sorozat

A célom az volt, hogy az Amerikában nagy sikerrel futó True Blood sorozatot a hazai emberekkel is megismertessem és persze, hogy a rajongóknak friss hírekkel tudjak szolgálni. :)A magazin már több mint kilenc hónapja hozza el nektek a legfrissebb híreket. Remélem még sokáig tudok nektek friss hírekkel szolgálni. Tartozz te is közénk és tudj meg mindent a kedvenceidről! :) A magazin elnyerte a Bronz fokozatot.

Tűzvonalban (tv sorozat)

Tűzvonalban (tv sorozat)

Bordás Attila kommandós őrnagyot (Stohl András) egy balul sikerült túszszabadítási akciót követően alacsonyabb beosztásba helyezik; őrsparancsnok lesz az Angyalföld egyik eldugott szegletében található nyolcas körzetben. Bordás számára fokozatosan válik világossá, hogy kirúgásához teljesen más okok vezettek, és a múltjában történtek szoros összefüggésben állnak azzal a titokzatos férfival, akit húsz éve próbálnak likvidálni a világ vezető titkosszolgálatai.

Tűzvonalban - Hivatalos oldala

Tűzvonalban - Hivatalos oldala

És végre, itt láthatóak az igazi kulisszatitkok! Kedvenc sorozatunk forgatását végigkísértük egy kézi kamerával, hogy bemutathassuk, hogyan is készül egy-egy epizód. Így kiderül, milyen is a Tűzvonalban a 'véres' valóság :)

Vampire Diaries

Vampire Diaries

A vámpírláz elérte az országos tévéket is, ez van. Az biztos, hogy a The Vampire Diaries nem veszi el a koronát a True Bloodtól, hiszen sokkal tinibb az egész, de annyira nem lett szar, mint amire számítani lehetett. Konkrétan, ha csak a CW másik újoncához, a Melrose Place-hez viszonyítjuk, akkor teljesen nézhető.

Vámpírnaplók rajongói oldala

Vámpírnaplók rajongói oldala

Az oldal az Amerikában már nagy sikereknek örvendő sorozattal a The vampire diares-zal, a The vampire diaries könyvsorozattal valamit megalkotójával L. J. Smith-szel foglalkozik. Az oldalon minden saját, szóval kéretik nem ellopni! Továbbá letöltéseket is találsz ami csak bemutató tartalom, tehát 24 órán belül törölni kell.

Váratlanul elhunyt a Született feleségek sztárja

Váratlanul elhunyt a Született feleségek sztárja

Mint kiderült, az életvidám sztár - a harmadik évadban Orson anyját játszotta több epizódon keresztül - méhnyakrákban szenvedett. Ezt azonban csak most hozta nyilvánosságra a sajtósa, így a színésznő halála mélyen megrázta a közvéleményt. - Családunkat hatalmas veszteség érte, ezért arra kérnénk mindenkit, tartsa tiszteletben, hogy nem tárjuk a nagyvilág elé fájdalmunkat - állt a színésznő özvegye, Hal Holbrook nyilatkozatában.

Hirdetés
Végre folytatódik a Kés/alatt 5. szezonja

Végre folytatódik a Kés/alatt 5. szezonja

Nem sok sorozatról mondhatjuk el, hogy amerikai és magyar sugárzása éppen ugyanott tart, de a Kés/alatt (Nip/Tuck - ejtsd: nipták) az USA-ban és nálunk is 73 epizódot számlál a február 19-i leállás óta, melynek okát már mindenki kívülről fújja.

Vészhelyzet

Vészhelyzet

A világ egyik legsikeresebb sorozata, mely egy sürgősségi osztály zűrös mindennapjait mutatja be. A sorozat újabb évadjában az élet nem áll meg, csak meglehetős nehézségekkel indul. Sam fiával együtt váratlanul eltűnik, Kovac romokban hever, Neela az orvosi pálya feladására készül, Carter magánélete is rosszul alakul, Weaver a bíróság rendszeres látogatója, ráadásul Pratt és Chen súlyos balesetet szenvednek. Mindeközben Abby végre rezidens lesz, Morris pedig lassan felnő a hivatásához.

Vészhelyzet

Vészhelyzet

A sürgősségi osztályon mindig nagy a zűrzavar és a tempó. Nap mint nap betegek érkeznek és távoznak, az orvosok és nővérek döntésein pedig sokszor élet és halál múlhat. A sorozat ebbe a világba kalauzol el.

Vészhelyzet Fan Site

Vészhelyzet Fan Site

Hibák a Vészhelyzetben: Benton doki egyszer azt mesélte, hogy a diplomaosztóján az édesanyja állva tapsolt neki, máskor pedig a következőt mondta: Már egyetemista koromban is rengeteget dolgoztam, s még a saját diplomaosztómra sem tudtam elmenni, mert akkor is műszakot vállaltam.

Visszatér a Tűzvonalban

Visszatér a Tűzvonalban

Mégis van abban valami jó, hogy az MSZP fojtogatja a Magyar Televíziót, már persze azon kívül, hogy a Napkelte eltűnt a képernyőről. Úgy néz ki, hogy mégis folytatódik a Tűzvonalban, amit a harmadik évad után pénzhiány miatt fejezett be idén májusban az MTV. Bordás ezredes viszont nem a Magyar Televízióra tér vissza, hanem a Duna Televízió műsorán nyomozna tovább, miután a kisebbik közszolgálati csatorna több mint kétmilliárdos többletbevételhez jutott.

Visszatérnek a régi szereplők a Vészhelyzetbe!

Visszatérnek a régi szereplők a Vészhelyzetbe!

A vészhelyzet című sorozat minden idők egyik legsikeresebb és legrégibb kórházsorozata, mely 14 éve több millió embert ültet a tv képernyője elé hetente. Ahogy azt a sorozatoknál megszokhattuk, általában azok a szereplők, akik az első évadokban szerepelnek, szépen lassan eltűnnek a sorozatból, mint a Vészhelyzet esetében is. A sorozat készítői azonban szerették volna összehívni a régi csapatot, a sorozat befejező részében, mely jövő májusban lesz látható az USA-ban.

|Szólj hozzá!  Family Guy  |  Amerikai animációs sorozat

|Szólj hozzá! Family Guy | Amerikai animációs sorozat

A hangvétel azonban egy kicsit más: ez nem a felnőttekre is kikacsintó, de a gyerekek számára is élvezhető poénkodás, hanem a teljes abszurditás - nehéz is elsőre hová tenni a Family Guy-t, de hamar megszerethető, egy idő után pedig kifejezetten addiktív.

Tuti menü