Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kés/Alatt - Nip/Tuck képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Kés/Alatt - Nip/Tuck - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Kés/Alatt - Nip/Tuck
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kés/Alatt

Kés/Alatt

A Kés/alatt két plasztikai sebész, Dr. Sean McNamara (Dylan Walsh) és Dr. Christian Troy (Julian McMahon) életét mutatja be, akik nem csak üzlettársak, hanem jó barátok is. A konzervatívnak tűnő Sean rájön, hogy a sikeres karrier, az anyagi jólét nem tudja feledtetni a házasságával kapcsolatos problémákat. Társa, Christian független, és lépten-nyomon kihasználja a sikerességgel járó előnyöket. Kalandor életmódja mellett azonban egy igazi családra vágyik. Miközben pácienseik belső traumáit külsejük megváltoztatásával orvosolják, addig saját életük sebei egyre mélyülnek.

Kés/alatt - tv-sorozat

Kés/alatt - tv-sorozat

Christian Troy, a nagymenő miami plasztikai sebész, sikeres praxist tart fenn legjobb barátjával, Sean McNamarával. Azonban míg Christian igényeit kielégíti a pénz és a csajozás, addig, a menő image kialakításáért Sean nagy árat fizetett: eltávolodott feleségétől és gyerekeitől. Ryan Murphy éles helyzetekkel teli orvosi drámája bemutatja a plasztikai sebészet sötét oldalát, a fájdalmas, olykor erőszakos harcot, amelyet az emberek megszépülésükért vívnak.

Kés/Alatt fansite

Kés/Alatt fansite

Miami. A pálmafák, tenger és napsütés városa, ahol mindenki csak egy valamit akar: tökéletesnek lenni, vagy legalább a tökéletesség látszatát kelteni. Pontosan ez az, amire a két jóbarát, Sean McNemara (Dylan Walsh) és Christian Troy (Julian McMahon) az egyetem befejeztével felépítette virágzó birodalmát: plasztikai sebészetüket kétségbeesett asszonyok és férfiak tucatjai keresik fel, hogy ilyen-olyan korrekciós igényükkel tömjék meg a doktorok pénztárcáját. Bár egyaránt élvezik a gazdagság kínálta luxuskörülményeket, ketten mégis tökéletes ellentétei egymásnak.

Végre folytatódik a Kés/alatt 5. szezonja

Végre folytatódik a Kés/alatt 5. szezonja

Nem sok sorozatról mondhatjuk el, hogy amerikai és magyar sugárzása éppen ugyanott tart, de a Kés/alatt (Nip/Tuck - ejtsd: nipták) az USA-ban és nálunk is 73 epizódot számlál a február 19-i leállás óta, melynek okát már mindenki kívülről fújja.

Tuti menü