Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kisváros képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Kisváros - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Kisváros
Keresés
Találatok száma - 5 db
Így néznek ki most a Kisváros című sorozat sztárjai

Így néznek ki most a Kisváros című sorozat sztárjai

Mi történt Hunyadi főtörzzsel, Járai őrnaggyal, a csinos patikusnővel, a mamlasz Mátéval és Végvár többi lakójával az utóbbi években? Hunyadi főtörzs - Usztics Mátyás A Hunyadi János történelmi nevét viselő határőrtiszt a Kisváros című sorozat egyik meghatározó karaktere volt. Az örökké viccelődő, ám kemény és határozott főtörzsőrmester egy pillanat alatt a nézők kedvencévé vált, köszönhetően Usztics Mátyás nagyszerű alakításának, aki már korábban, az Angyalbőrben című sorozatban is katonazubbonyt öltött. A hatvanadik évében járó színész művészi karrierje 1969-ben indult a Nemzeti Színházban. Seneca szerepében nagy sikert aratott az első magyar rockoperában, az 1982-es Sztárcsinálókban.

Kisváros

Kisváros

A Kisváros egy magyar akciósorozat, ami 1994-2001 között futott a Magyar Televízióban. Néhány más helyszín kivételével főleg Szigetváron ill. a bucsui és a bozsoki határátkelőnél forgatták. A történet középpontjában egy, a valóságban nem létező határmenti kisváros, Végvár áll. Ebbe a városba érkezik Hunyadi főtörzs, hogy a Határőrség akciószázadát kiképezze. A sorozat a rendőrség és a határőrség határmenti bűncselekmények ügyében való nyomozások terén történő együttműködését mutatja be, minden epizód egy-egy önálló történet, a kiemelt főszereplőkké később Járai rendőr őrnagy (az utolsó részekben már alezredes) és beosztottja, Balogh Máté zászlós válnak.

Kisváros - Az én városom - dalszöveg

Kisváros - Az én városom - dalszöveg

Ahol az útnak vége, házak állnak. Gurulnak két keréken az évszakok. Lejátszott sorsok egymásnak jót kívánnak. Beindul a nagybetűs élet, ha kulcsra zárnak. Ooooh... ooooh, az én városom... x 2. Madarak fent az égen, messze szállnak. A gyorsvonat néha lassít, de átrobog. Lesütött szemmel, szerelmek arra várnak. Megsejtett jelbeszédek és nincs bocsánat.

Kisváros tv-sorozat

Kisváros tv-sorozat

Van valahol Magyarországon egy tiszta, csendes, napsütéses kisváros a határ mentén. Mi kell még a boldogsághoz? Nos, kell Hunyadi, a kiképzőőrmester, egy kiképzetlen szakasz a határőrség akciószázadából, egy farkasétvágyú rendőrőrnagy az étteremből, egy akaratos, de mégis szeretnivaló kamaszlány, s még sok-sok kedves figura a kisvárosból és minden epizódban kaland és izgalom.

Kisváros: információk és érdekességek

Kisváros: információk és érdekességek

A történet középpontjában egy, a valóságban nem létező határmenti kisváros, Végvár áll. Ebbe a városba érkezik Hunyadi főtörzs, hogy a Határőrség akciószázadát kiképezze. A sorozat a rendőrség és a határőrség határmenti bűncselekmények ügyében való nyomozások terén történő együttműködését mutatja be.

Tuti menü