Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szex és New York - Sex and the city képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Szex és New York - Sex and the city - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Szex és New York - Sex and the city
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kitüntették a Szex és New York színésznőjét

Kitüntették a Szex és New York színésznőjét

A 43 éves híresség a hétvégén részesült a leszbikus- és melegszervezeteket tömörítő GLAAD médiadíjában. A színésznő rendszeres szereplője volt az azonos neműek házasságáért tartott New York-i felvonulásoknak - indokolta döntését a szervezet. Nixon maga is leszbikus kapcsolatban él, és szeretne partnerével New Yorkban házasságot kötni. A nagyvárosban azonban egyelőre ez nem engedélyezett. A vörös hajú színésznő korábban Danny Mozes forgatókönyvíró felesége volt, férjétől két gyereke született. Leszbikus kapcsolatát 2006-ban vállalta fel a nyilvánosság előtt.

Minden, ami Szex és New York!

Minden, ami Szex és New York!

Információk a sorozatról, a filmről, a szereplőkről, és képgaléria egy helyen! Miért vált kultusszá ez az alkotás? Mert a nő különböző személyiségeit mutatja be a négy szereplő történetén keresztül. A szexőrültet (Samantha), az anyát (Charlotte), a karrieristát (Miranda), és aki mindezt megpróbálja összehangolni (Carrie). Mindezt pikáns humorral fűszerezve. Nem csak nőknek!

Sex And The City

Sex And The City

A sorozat négy főszereplője Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York és Miranda Hobbes tipikus New York-i szinglikként élik mindennapjaikat Manhattan szigetén. Egyikük sem ért még révbe, mindannyian keresik a nagy Őt. Szinte mindenki megvallja vágyait a csendes családi életről, ám a legelső fuvallat tovasodorja álmaikat és kezdhetik előről sorsuk építgetését... "Tele van a város szerelemmel!" - Ezt az alapigazságot vallja a csípős nyelvű újságírónő, Carrie, aki hetente jelentkezik Szex és New York című rovatával New York egyik legolvasottabb lapjában a The New York Starban. Az olvasók hétről hétre új kalandokat várnak Carrie-től. Hogy miről ír, mi a muníciója? Saját átszűrt tapasztalatai, illetve barátnői tanulságos esetei a mindenkori nagy Őkkel. Az Ők viszont jönnek és mennek. Carrie az olvasók szemében a szinglik királynője, ő a szabadszájúságáról ismert, tabukat döntögető sikeres nő, aki mindig is lenni akart. Bátorítja barátnőit és ő is óriási erőt merít belőlük.

Szex és New York idézetek

Szex és New York idézetek

Ha férfiakról van szó, miért borul sötétség az agyunkra, amikor épp ilyenkor igyekszünk világosan látni? Vannak párok, akiknek előbb nemet kell mondani, hogy utóbb ki merjék mondani az igent. Bárhová is utazunk, bármilyen messze is menekülünk, a múltunk elől nem szökhetünk meg.

Tuti menü