Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szomszédok - a teleregény képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Szomszédok - a teleregény - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Szomszédok - a teleregény
Keresés
Találatok száma - 5 db
Hol vannak most a Szomszédok sztárjai?

Hol vannak most a Szomszédok sztárjai?

Idézzük fel együtt a csaknem egy évtizede véget ért teleregény főszereplőinek utóéletét! Csütörtök, este 8 óra, valamikor a '90-es években: az üzletek már rég zárva, de az utcák nemcsak ezért üresek. Magyarország ugyanis egy emberként kucorog szocializmusban megkopott foteljaiban, és a tévét bámulja. Hiszen ki bírná elviselni, ha egy héten kihagyná Taki bácsi taxiskalandjait, vagy éppen Ádám életmentő akcióit - hogy Gábor Gábor legújabb nőiről már szót se ejtsünk.

Kultikus sorozat

Kultikus sorozat

A Szomszédok kultikus magyar teleregény, az 1990-es évek egyik legnépszerűbb - és sokáig egyetlen - magyar televíziós sorozata volt. Az első rész próbaadása 1987 februárjában, míg utolsó, 331. epizódja 1999. december 30-án ment a Magyar Televízióban.

Szomszédok - mesélnek a szereplők

Szomszédok - mesélnek a szereplők

Újra ismétli a Szomszédok-at az MTV, noha 2005 őszén már vetítette. Kulka János tőlünk tudta meg, hogy megint adják, nem is örült, Horváth Ádám rendező és forgatókönyvíró pedig elmesélte, hogy 1987-ben hajszálon múlt a folytatás: hat részre szólt az első megrendelés, de csak az ötödik epizódnál mértek növekvő nézettséget és kedveltséget. Fehér Annának jóízű emlék a sorozat, nem bánna egy folytatást, Nemcsák Károly szerint nagyon szép volt, de immár lezárt fejezet. Ábel Anitát is kérdeztük, neki időbe telt, mire kinőtte Jucsi szerepét, de úgy látja, hogy a nézők már nem azonosítják a panelben felnőtt kislány karakterével.

Szomszédok a tv-sorozat

Szomszédok a tv-sorozat

A Szomszédok 1987-től 1999 decemberéig minden második csütörtökön szegezte a képernyők elé a nézőket. A gazdagréti panelház lakóinak mindennapjait és a kor társadalmi, politikiai problémáit mutatja be. A sorozat 2009. április 14-től újra látható a délelőtti műsorsávban az m1 műsorán. A sorozatban ismertté vált állandó szereplők mellett olyan színészek is megjelennek, mint Gáti Oszkár, Goór Nagy Mária, Bajor Imre, Bujtor István, Garas Dezső, Hofi Géza...

Szomszédok a tv-sorozat ismertetője

Szomszédok a tv-sorozat ismertetője

A Szomszédok népszerű magyar teleregény, az 1990-es évek egyik legkedveltebb és legismertebb magyar televíziós sorozata volt. Az első rész próbaadása 1987 februárjában, míg utolsó, 331. fejezete 1999. december 30-án került adásba a Magyar Televízióban. A sorozatot többször ismételték. A jelenleg is látható ismétlést 2010. január 4-én kezdték el vetíteni, 12:55-ös kezdéssel.

Tuti menü