Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Született Feleségek - Desperate Houswifes képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Született Feleségek - Desperate Houswifes - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Született Feleségek - Desperate Houswifes
Keresés
Találatok száma - 4 db
A született feleség válaszol

A született feleség válaszol

Akárcsak nálunk, Amerikába is egyre népszerűbbek az olyan internetes tanácsadói oldalak, ahol a problémákkal küzdő emberek anonimitásukat megőrizve kaphatnak lelki segítséget. Most éppen a született feleségek sztárja, Teri Hatcher szeretne létrehozni

Született feleségek

Született feleségek

A Szex és New York és a Született feleségek szériák összehasonlítgatása egyáltalán nem véletlen - az utóbbi megmutatja, milyen is, ha a független, kozmopolita harmincas szingli végre révbe ér, magyarán a flört és a munkasikerek helyett a házasságot és a gyermeknevelést választja.

Született feleségek idézetek

Született feleségek idézetek

A legsötétebb pillanatokban mindenkinek szüksége van valakire, aki meghallgatja. Néhányan a profikhoz fordulnak. Néhányan az idősebbekre a bölcsebbekre támaszkodnak. Mások azok társaságát keresik, akik ismerik az érzéseiket. De legtöbbünknek semmi sem ér fel jobban egy terápiánál, mint egy jó beszélgetés néhány régi baráttal.

Váratlanul elhunyt a Született feleségek sztárja

Váratlanul elhunyt a Született feleségek sztárja

Mint kiderült, az életvidám sztár - a harmadik évadban Orson anyját játszotta több epizódon keresztül - méhnyakrákban szenvedett. Ezt azonban csak most hozta nyilvánosságra a sajtósa, így a színésznő halála mélyen megrázta a közvéleményt. - Családunkat hatalmas veszteség érte, ezért arra kérnénk mindenkit, tartsa tiszteletben, hogy nem tárjuk a nagyvilág elé fájdalmunkat - állt a színésznő özvegye, Hal Holbrook nyilatkozatában.

Tuti menü