Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
True Blood képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

True Blood - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » True Blood
Keresés
Találatok száma - 5 db
Indul a 3. évad

Indul a 3. évad

Június 13-án kezdődik a True Blood (Holtak klubja) című sorozat 3. évadának vetítése Amerikában. A főszereplők stábja nem változik, de feltűnik pár új arc, például a Tuti gimi szexi csaposa: Joe Manganiello-val. A készítők elérhetővé tették a különböző karakterek kisfilmjeit a videomegosztó oldalakon, ezzel is fokozva a várakozást.

Newlin tiszteletes

Newlin tiszteletes

A True blood 2. évadában megismerkedhetünk egy új karakterrel Newlin tiszteletessel... aki a nap fénye gyülekezet tiszteletese.... ámbár az elején kedvesnek mutatkozik viszont korántsem átlagos tiszteletesnek bizonyul...Kiderül róla, (hogy finoman fogalmazzak) nem szereti a vámpírokat...és a napfénye gyülekezetről is kiderül később, hogy egy vámpírgyűlölő gyölekezet kinek élén Newlin tiszteletes áll. Céljük, hogy elpusztítsák az összes vámpírt....

Sorozatmánia True Blood

Sorozatmánia True Blood

Kövesd figyelemmel te is a True Blood című sorozatot, amely meghóította a világot. A világ egyik legnépszerűbb sorozata lett és ennek köszönhetően több millió ember izgulja végig Sookie és Bill szerelmi románcát. A sorozatban eddig helyet kaptak a látók, vámpírok, vérfarkasok és a baccháns nők, de ki tudja mit hoz a jövő.

True Blood - Inni és Élni hagyni

True Blood - Inni és Élni hagyni

Japán tudósok találmányának, a szintetikus vérnek köszönhetőn a vámpírok a legendabeli szörnyetegekből egyik percről a másikra hétköznapi polgárokká váltak. És bár az emberek így lekerültek az étlapjukról, sokan aggodalommal fogadják, hogy ezek a teremtmények ?előbújtak a föld alól?, s most köztük élnek. A világ vallási vezetői és kormányhivatalnokai már eldöntötték, kinek az oldalára álljanak, azonban Bon Temps, a luisianai kisváros még gondolkodik.

True Blood sorozat

True Blood sorozat

A célom az volt, hogy az Amerikában nagy sikerrel futó True Blood sorozatot a hazai emberekkel is megismertessem és persze, hogy a rajongóknak friss hírekkel tudjak szolgálni. :)A magazin már több mint kilenc hónapja hozza el nektek a legfrissebb híreket. Remélem még sokáig tudok nektek friss hírekkel szolgálni. Tartozz te is közénk és tudj meg mindent a kedvenceidről! :) A magazin elnyerte a Bronz fokozatot.

Tuti menü