Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tűzvonalban képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Tűzvonalban - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Tűzvonalban
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kimúlt a Tűzvonalban

Kimúlt a Tűzvonalban

A Magyar Televízió nem tudja finanszírozni az elmúlt évek legjobban fogadott magyar sorozatát, eltűnik a Tűzvonalban. A főszereplők csalódottak, de még valami halvány remény marad arra, hogy 2010-ben forgassanak: ebben az esetben 2011-ig kellene várni új részekre.

Tűzvonalban (tv sorozat)

Tűzvonalban (tv sorozat)

Bordás Attila kommandós őrnagyot (Stohl András) egy balul sikerült túszszabadítási akciót követően alacsonyabb beosztásba helyezik; őrsparancsnok lesz az Angyalföld egyik eldugott szegletében található nyolcas körzetben. Bordás számára fokozatosan válik világossá, hogy kirúgásához teljesen más okok vezettek, és a múltjában történtek szoros összefüggésben állnak azzal a titokzatos férfival, akit húsz éve próbálnak likvidálni a világ vezető titkosszolgálatai.

Tűzvonalban - Hivatalos oldala

Tűzvonalban - Hivatalos oldala

És végre, itt láthatóak az igazi kulisszatitkok! Kedvenc sorozatunk forgatását végigkísértük egy kézi kamerával, hogy bemutathassuk, hogyan is készül egy-egy epizód. Így kiderül, milyen is a Tűzvonalban a 'véres' valóság :)

Visszatér a Tűzvonalban

Visszatér a Tűzvonalban

Mégis van abban valami jó, hogy az MSZP fojtogatja a Magyar Televíziót, már persze azon kívül, hogy a Napkelte eltűnt a képernyőről. Úgy néz ki, hogy mégis folytatódik a Tűzvonalban, amit a harmadik évad után pénzhiány miatt fejezett be idén májusban az MTV. Bordás ezredes viszont nem a Magyar Televízióra tér vissza, hanem a Duna Televízió műsorán nyomozna tovább, miután a kisebbik közszolgálati csatorna több mint kétmilliárdos többletbevételhez jutott.

Tuti menü