Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vampire Diaries képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Vampire Diaries - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Vampire Diaries
Keresés
Találatok száma - 5 db
A sorozatról

A sorozatról

A történet Mystic Fallsban játszódik. Elena Gilbert azon van, hogy teljesen túltegye magát szülei tragikus halálán, és arra készül, hogy visszatérjen az iskolába. Kedvenc időtöltése, hogy kimegy a temetőbe és ott írja a naplóját. Az iskolában azonban egy különös idegennel találkozik aki első látásra felkelti az érdeklődését és aki nem más, mint Stefan Salvatore. A fiú most iratkozott be az iskolába és egy titkot rejteget. Stefan ugyanis egy vámpír. Elenával egy osztályba kerül, így közelebb tudnak kerülni egymáshoz. Van más is aki kivetheti a hálóját Stefanra, de őt csakis Elena érdekli aki nagyon is hasonlít Stefan régi barátnőjére. Stefan megérkezése után különös támadások és halálesetek történnek.

Sorozatmánia Vámpírnaplók

Sorozatmánia Vámpírnaplók

Stefan Salvatore hazatér Mystic Fallsba, hogy megismerhesse régi kedvesének a hasonmását Elena-t. Ezzel természetesen nincs is probléma, de a baj ott kezdődik, hogy Stefan egy vámpír, aki vérrel táplálkozik. A cselekmény akkor vág a tetőfokára, mikor Stefan bátyja, Damon is megjelenik. Damon Stefannal ellentétben emberi vérrel táplálkozik és semmi kedve sincs vegetáriánus életmódot folytatni

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries

Elena egy szőke hajú, karcsú testalkatú lány, aki népszerű diáktársai körében - egy lány, akit minden fiú akar, és minden lány olyan akar lenni, mint ő. Elena soha nem volt oda egy fiúért sem, míg meg nem jelent Stefan. Volt valami félelmetes a srácban, ami Elenát megragadta, tudta, hogy neki Stefan kell.Stefan egy szörnyű titkot rejteget. Évszázadokkal korábban egy átok sújtott le rá, vámpír lett belőle. Mikor megismeri Elenát érzi, hogy több lesz köztük, mint barátság, de attól tart, hogy szerelmük végső ajándék lesz számukra, így megakarja óvni a lányt magától.

Vampire Diaries

Vampire Diaries

A vámpírláz elérte az országos tévéket is, ez van. Az biztos, hogy a The Vampire Diaries nem veszi el a koronát a True Bloodtól, hiszen sokkal tinibb az egész, de annyira nem lett szar, mint amire számítani lehetett. Konkrétan, ha csak a CW másik újoncához, a Melrose Place-hez viszonyítjuk, akkor teljesen nézhető.

Vámpírnaplók rajongói oldala

Vámpírnaplók rajongói oldala

Az oldal az Amerikában már nagy sikereknek örvendő sorozattal a The vampire diares-zal, a The vampire diaries könyvsorozattal valamit megalkotójával L. J. Smith-szel foglalkozik. Az oldalon minden saját, szóval kéretik nem ellopni! Továbbá letöltéseket is találsz ami csak bemutató tartalom, tehát 24 órán belül törölni kell.

Tuti menü