Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vészhelyzet - E.R képes leírás - Tv sorozatok.tlap.hu
részletek »

Vészhelyzet - E.R - Tv sorozatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv-sorozat.tlap.hu » Vészhelyzet - E.R
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ismét sorozatoznak a Vészhelyzet főszereplői

Ismét sorozatoznak a Vészhelyzet főszereplői

Három egykori Vészhelyzet-sztár, Laura Innes, Shanes West és David Lyons talált magának új sorozatot, így ha minden jól megy, nem csak Noah Wyle-t láthatjuk jövőre rendszeresen a klasszikus széria szereplői közül. A napokban osztják a szerepeket az áprilisban leforgatandó pilótafilmekre, felvezető részekre, s ezen kiosztott szerepek közül nem egy régi, Vészhelyzetes színészeket talált meg. Mindez persze nem csoda, hiszen a tavaly még a kórházsorozatban szereplők jó része először vehet részt teljes értékű 'versenyzőként' a pilotszezonban.

Vészhelyzet

Vészhelyzet

A világ egyik legsikeresebb sorozata, mely egy sürgősségi osztály zűrös mindennapjait mutatja be. A sorozat újabb évadjában az élet nem áll meg, csak meglehetős nehézségekkel indul. Sam fiával együtt váratlanul eltűnik, Kovac romokban hever, Neela az orvosi pálya feladására készül, Carter magánélete is rosszul alakul, Weaver a bíróság rendszeres látogatója, ráadásul Pratt és Chen súlyos balesetet szenvednek. Mindeközben Abby végre rezidens lesz, Morris pedig lassan felnő a hivatásához.

Vészhelyzet

Vészhelyzet

A sürgősségi osztályon mindig nagy a zűrzavar és a tempó. Nap mint nap betegek érkeznek és távoznak, az orvosok és nővérek döntésein pedig sokszor élet és halál múlhat. A sorozat ebbe a világba kalauzol el.

Vészhelyzet Fan Site

Vészhelyzet Fan Site

Hibák a Vészhelyzetben: Benton doki egyszer azt mesélte, hogy a diplomaosztóján az édesanyja állva tapsolt neki, máskor pedig a következőt mondta: Már egyetemista koromban is rengeteget dolgoztam, s még a saját diplomaosztómra sem tudtam elmenni, mert akkor is műszakot vállaltam.

Visszatérnek a régi szereplők a Vészhelyzetbe!

Visszatérnek a régi szereplők a Vészhelyzetbe!

A vészhelyzet című sorozat minden idők egyik legsikeresebb és legrégibb kórházsorozata, mely 14 éve több millió embert ültet a tv képernyője elé hetente. Ahogy azt a sorozatoknál megszokhattuk, általában azok a szereplők, akik az első évadokban szerepelnek, szépen lassan eltűnnek a sorozatból, mint a Vészhelyzet esetében is. A sorozat készítői azonban szerették volna összehívni a régi csapatot, a sorozat befejező részében, mely jövő májusban lesz látható az USA-ban.

Tuti menü